Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
MALA, μαρκαδόρος, 24 τεμ., 704.565.91

MALA μαρκαδόρος, 24 τεμ.

704.565.91

€ 5,99
25 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ποσότητα συσκευασίας: 24 τεμ
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 35 cm
Πλάτος: 16 cm
Ύψος: 2 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.22 kg
Μεικτό βάρος: 0.25 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.8 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικά μέρη/ Καπάκι/ Κάτω καπάκι:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου, Πλαστικό πολυπροπυλενίου Μύτη πένας :
100% πολυαιθυλένιο Δοχείο μελάνης :
100% πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΝΙΓΜΟΥ - μικρά τεμάχια. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Για ηλικίες από 3 ετών και πάνω. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Τα στυλό θα αφήσουν μόνιμα σημάδια στις περισσότερες επιφάνειες και υλικά, ωστόσο, πλένοντας αμέσως την περιοχή με ένα καθαριστικό λεκέδων θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
S Fager/C Tubertini
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με αυτούς τους 24 μαρκαδόρους με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, θα μπορείτε να ζωγραφίσετε όλον τον κόσμο.Μαρκαδόροι εύκολοι στο κράτημα, με ζωηρά χρώματα που καλύπτουν καλά.
Μαζί με το χαρτί, τα βιβλία ζωγραφικής και άλλα εργαλεία χρωματίσματος από τη σειρά MÅLA, είναι το ιδανικό δώρο που εγγυάται ότι θα ενεργοποιήσει την επιθυμία του μικρού καλλιτέχνη για δημιουργία.Φυσικά, όλα τα προϊόντα της σειράς MÅLA είναι μη τοξικά, γιατί η επόμενη γενιά δημιουργικών και ανήσυχων πνευμάτων μας νοιάζει, όσο και εσάς.
Η δημιουργικότητα μάς κάνει να ηρεμούμε και να συγκεντρωνόμαστε - και είναι ένα πολύ ωραίο αίσθημα μετά από μία μέρα σχολείου και δραστηριοτήτων.Τα σημάδια από τους μαρκαδόρους αφαιρούνται από τις περισσότερες επιφάνειες και υλικά, χρησιμοποιώντας σαπούνι και χλιαρό νερό. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να αφαιρεθούν όσο πιο σύντομα γίνεται.
Ο μαρκαδόρος δε στεγνώνει αν μείνει χωρίς καπάκι για μέχρι και 3 μέρες. Παρόλα αυτά, για απόδοση μεγαλύτερης διάρκειας, καλό είναι να τοποθετείτε το καπάκι στη θέση του αμέσως μετά από κάθε χρήση.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi