Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
MALA, Κουτί με νερομπογιές, 201.932.67

MALA Κουτί με νερομπογιές

201.932.67

€ 7,99
35 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 24 cm
Πλάτος: 14 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.35 kg
Μεικτό βάρος: 0.37 kg
Ακαθάριστος όγκος: 2.1 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικά μέρη:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου, PET πλαστικό Πινέλο:
Μασίφ ξύλο σημύδας Βούρτσα:
Πολυαμιδικό πλαστικό Μεταλλικό μέρος:
Αλουμίνιο
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος πνιγμού- Μικρά μέρη. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Αποτελείται: 14 πλάκες με διάφορα χρώματα, δίσκο, 2 ποτήρια για το νερό και 2 πινέλα. Οι νερομπογιές θα αφήσουν μόνιμους λεκέδες στις περισσότερες επιφάνειες και υλικά, παρόλα αυτά, αν πλύνετε αμέσως την περιοχή με σαπούνι και χλιαρό νερό μπορεί να έχετε καλά αποτελέσματα. Μετά την χρήση, καθαρίστε τις βούρτσες, τα ποτήρια και τα κουτιά με νερό. Πλύσιμο στο χέρι. Καθαρίστε τις ταμπλέτες με νερό και απομακρύνετε το επιπλέον νερό. Για ηλικίες από 3 ετών και πάνω. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Η μπογιά σε ζωηρά χρώματα που αναμειγνύεται εύκολα βοηθά το παιδί να δημιουργήσει τα δικά του χρώματα.Ένα πρακτικό κουτί που το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αποθηκεύει και να μεταφέρει τα σύνεργα της ζωγραφικής του.
Φυσικά, όλα τα προϊόντα της σειράς MÅLA είναι μη τοξικά, γιατί η επόμενη γενιά δημιουργικών και ανήσυχων πνευμάτων μας νοιάζει, όσο και εσάς.Διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση. Οι θήκες για το νερό παραμένουν σταθερές στο κουτί και τα πινέλα είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στα χέρια των παιδιών, έτσι ώστε να ζωγραφίζουν με ευκολία.