Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
HOVLIG, παιδική σκηνή, 104.638.20

HOVLIG παιδική σκηνή

104.638.20

€ 34,99
170 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 120 cm
Πλάτος: 120 cm
Ύψος: 164 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 95 cm
Πλάτος: 14 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 2.40 kg
Μεικτό βάρος: 2.62 kg
Ακαθάριστος όγκος: 9.3 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο) Σκελετός:
Μασίφ ξύλο πεύκου, Κερί Εξάρτημα σύνδεσης (Ρακόρ):
Πλαστικό πολυπροπυλενίου
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο χέρι, μέγιστη θερμοκρασία (40°). Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μην κρεμάτε αλυσίδες φωτισμού, διακοσμητικά ή άλλα πράγματα στο εξωτερικό ή το εσωτερικό της τέντας, όπου τα παιδιά μπορεί να πιαστούν ενώ παίζουν. Για ηλικίες από 3 ετών και πάνω. Για χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Συναρμολογείται εύκολα και διπλώνεται εξίσου εύκολα όταν τελειώσει το παιχνίδι. Μπορεί να συμπληρωθεί με το μαξιλάρι πάγκου BÄNKKAMRAT για να προσθέσετε άνεση στο κάθισμά σας.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Stina Lanneskog
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αντίκτυπο στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλουμε μέχρι το 2030, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας να είναι ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα και να τα προμηθευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα στο ύφασμα αυτού του προϊόντος, καταναλώνουμε λιγότερες φυσικές πρώτες ύλες και μειώνουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Τα στηρίγματα της σκηνής είναι από πεύκο και το ύφασμα αποτελείται από τουλάχιστον κατά το 90% ανακυκλωμένο πολυεστέρα - ασφάλεια στο παιχνίδι και καλό για το περιβάλλον.Καθώς είναι διασκεδαστικό το παιχνίδι οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, η σκηνή έχει λιτό σχέδιο σε απαλά χρώματα για να ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Scandinavian Traditional