Ιδανικό κατσαρολάκι για σάλτσες και λαχανικά. Από ανοξείδωτο ατσάλι και με βαθμονομημένο εσωτερικό, καπάκι με γυάλινο παράθυρο κι ένα μακρύτερο, εργονομικά σχεδιασμένο χερούλι που έχει πρακτική λαβή όταν είναι ώρα να σερβίρετε.
Όγκος: 2.4 l
Διάμετρος: 20 cm
μήκος με χερούλια: 37 cm
Ύψος με καπάκι: 13 cm
Μήκος : 37 cm
Πλάτος : 21 cm
Ύψος : 13 cm
Διάμετρος :
Ακαθάριστος όγκος : 10.1 l
Καπάκι: Ανοξείδωτο ατσάλι, Γυαλί ασφαλείας, Σιλικόνη
Πόμολο/ Πριτσίνι: Ανοξείδωτο ατσάλι
Χερούλι: Ανοξείδωτο ατσάλι, Σιλικόνη
Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνεια εστιών υγραερίου.
Κατάλληλο για χρήση σε επαγωγική επιφάνεια εστιών.
Κατάλληλο για χρήση σε κεραμική επιφάνεια εστιών.
Κατάλληλο για χρήση σε μια μαντεμένια επιφάνεια εστιών.
Πλύνετε το προϊόν πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.
Το υλικό αυτό του προϊόντος ίσως είναι ανακυκλώσιμο. Παρακαλούμε να ελέγξετε τους κανόνες ανακύκλωσης στην περιοχή σας και αν υπάρχουν εγκαταστάσεις ανακύκλωσης στην περιοχή σας.
Το χερούλι παρέχει άνετο και ασφαλές πιάσιμο γιατί ακολουθεί το περίγραμμα του χεριού σας και έχει σιλικόνη στο κάτω μέρος.
Το σκεύος είναι κατασκευασμένο από μια στρώση αλουμινίου ανάμεσα σε δύο στρώσεις ανοξείδωτου ατσαλιού, που διανέμουν τη θερμότητα ομοιόμορφα και ενεργειακά αποδοτικά.
Το σκεύος έχει ιδιαίτερα παχύ τοίχωμα και βάση, που διανέμουν τη θερμότητα ομοιόμορφα και δίνουν πολύ καλό αποτέλεσμα στο μαγείρεμα.
Το εσωτερικό με κλίμακα σάς διευκολύνει να μετρήσετε την ποσότητα του υγρού, κατευθείαν μέσα στην κατσαρόλα.
Μπορείτε να μαγειρεύετε το φαγητό σε χαμηλή θερμοκρασία και να εξοικονομείτε ενέργεια, καθώς το ανοξείδωτο ατσάλι του τηγανιού απορροφά τη θερμότητα και τη συγκρατεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες εστιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής.
Το καπάκι έχει κλίση στο εσωτερικό, έτσι ώστε οι υγροποιημένοι υδρατμοί να πέφτουν μέσα στην κατσαρόλα κατά το μαγείρεμα - αντί να στάζουν στον πάγκο σας όταν αφαιρείτε το καπάκι.
Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, που την κάνει πολύ ανθεκτική και εύκολη στο καθάρισμα.
Το άνοιγμα εξαερισμού του ατμού μειώνει την πίεση, ώστε το φαγητό να μην ξεχειλίσει από το βράσιμο.
Χρησιμοποιώντας το καπάκι, το περιεχόμενο της κατσαρόλας φτάνει πιο γρήγορα σε σημείο βρασμού, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.