Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
SLIBB, σάκος για το πλυντήριο, 2 τεμ., 604.411.14

SLIBB σάκος για το πλυντήριο, 2 τεμ.

604.411.14

€ 2,49
10 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 23 cm
Πλάτος: 14 cm
Ύψος: 2 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.06 kg
Μεικτό βάρος: 0.07 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.5 l
Υλικό
Υλικό
Δίχτυ:
100 % πολυεστέρας (100% ανακυκλωμένο) Σιρίτι/ Λάστιχο/ Νήμα ραψίματος/ Φερμουάρ:
100% πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Φροντίστε τα ρούχα σας - είναι καλό για εσάς και για το περιβάλλον. Αυτή η τσάντα τα προστατεύει μέσα στο πλυντήριο και ελαττώνει τον κίνδυνο να καταστραφούν κατά την πλύση.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, κανονικό πρόγραμμα. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Στεγνωτήριο: χαμηλή θερμοκρασία (μέγ. 60°C). Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Περιλαμβάνονται: 1 τσάντα για το πλυντήριο διαστάσεων (πλάτος x βάθος x ύψος) 38x38x33cm, χωρητικότητας 7.9 l, 1 τσάντα για το πλυντήριο 30x30x26cm, χωρητικότητας 3.9 l.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Willy Chong
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα από πηγές όπως μπουκάλια PET σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες νέες πρώτες ύλες και ελαττώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, ενώ δίνουμε δεύτερη ευκαιρία χρήσης στα ήδη υπάρχοντα υλικά.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Είναι σχεδιασμένη να κρατάει ευαίσθητα ρούχα ή ρούχα με άγκιστρα και αιχμηρά κουμπώματα χωριστά από τα υπόλοιπα ρούχα μέσα στο πλυντήριο.Χωρίζοντας κάποια είδη ρουχισμού από τα υπόλοιπα ρούχα του πλυντηρίου, αυτό βοηθάει να ελαττωθεί η μεταξύ τους τριβή, το μπλέξιμο και τον κίνδυνο να καταστραφούν τα ρούχα με άλλους τρόπους, διατηρώντας τα σε καλή κατάσταση για περισσότερο καιρό.
Η τσάντα είναι ιδανική για να συγκεντρώνει τα μικρότερα ρούχα μαζί όπως κάλτσες, για να μην χάνονται κατά την διάρκεια της πλύσης.Το διχτυωτό ύφασμα επιτρέπει στο νερό να περάσει μέσα και γύρω από τα ρούχα που είναι μέσα στην τσάντα.
Το φερμουάρ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μην «πιάνει» ή καταστρέφει τα ρούχα.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λαβή του φερμουάρ για να κρεμάσετε την τσάντα για να στεγνώσει μετά τη χρήση.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern