Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
BERGVEN, μαξιλάρι ψηλό, ύπνος πλάι/ανάσκελα, 004.602.14

BERGVEN μαξιλάρι ψηλό, ύπνος πλάι/ανάσκελα

004.602.14

€ 69,99
345 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 50 cm
Πλάτος: 60 cm
Βάρος γεμίσματος: 730 g
Συνολικό βάρος: 955 g
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 50 cm
Πλάτος: -
Ύψος: -
Διάμετρος: 15 cm
Καθαρό βάρος : 0.99 kg
Μεικτό βάρος: 1.09 kg
Ακαθάριστος όγκος: 8.3 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
100% βαμβάκι Υλικό γεμίσματος εξωτερικού μέρους:
90% πούπουλα πάπιας, 10% φτερά πάπιας Υλικό γεμίσματος κεντρικού μέρους:
60% πούπουλα πάπιας, 40% φτερά πάπιας
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτό το μαξιλάρι έχει σταθερό πυρήνα από φτερά/πούπουλα και μία πιο μαλακή εξωτερική γέμιση με πολλά αφράτα πούπουλα. Το διπλό ρέλι αυξάνει το επίπεδο άνεση ενώ το βαμβακερό ύφασμα δημιουργεί αίσθηση πολυτέλειας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μετά το πλύσιμο, στεγνώστε στο στεγνωτήριο μέχρι το εσωτερικό να είναι τελείως στεγνό. Αριθμός κλωστών: 351 Ο αριθμός κλωστών δηλώνει τον αριθμό των κλωστών ανά τετραγωνική ίντσα του υφάσματος. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός αυτός, τόσο πιο πυκνή είναι η ύφανση του υφάσματος. Μπορεί να συμπληρωθεί με ένα προστατευτικό μαξιλαριού, το οποίο προστατεύει το μαξιλάρι από λεκέδες και σκόνη.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ένα ψηλό μαξιλάρι από μαλακό πικέ βαμβακερό ύφασμα, με γέμιση από φτερά και πούπουλα πάπιας.Ο ανθεκτικός εσωτερικός πυρήνας από φτερά και πούπουλα περιβάλλεται από μία μαλακή γέμιση από φτερά/πούπουλα. Έτσι σας προσφέρει καλή στήριξη και ανακουφίζει την πίεση από τον αυχένα και τους ώμους, βοηθώντας σας να χαλαρώσετε.
Το διπλό ρέλι δημιουργεί μεγαλύτερες θήκες για να μετακινείται η γέμιση. Έτσι είναι πιο γεμάτο και υποστηρικτικό το μαξιλάρι.Το βαμβακερό ύφασμα αναπνέει καλά κι έτσι ο αέρας κυκλοφορεί και η υγρασία εξατμίζεται, προσφέροντάς σας ένα ξηρό κι άνετο περιβάλλον ύπνου.
Επιλέξτε αυτό το μαξιλάρι αν προτιμάτε να κοιμάστε στο πλάι ή την πλάτη και χρειάζεστε υποστήριξη από πιο ψηλό μαξιλάρι.Το μαξιλάρι πλένεται στο πλυντήριο ρούχων στους 60°C, μια θερμοκρασία που εξαλείφει τα ακάρεα.