Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
MJOLKKLOCKA, εργονομικό μαξιλάρι, ύπνος στο πλάι/ανάσκελα, 604.467.67

MJOLKKLOCKA εργονομικό μαξιλάρι, ύπνος στο πλάι/ανάσκελα

604.467.67

€ 34,99
170 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 41 cm
Πλάτος: 51 cm
Ύψος: 13 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 52 cm
Πλάτος: 42 cm
Ύψος: 14 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.49 kg
Μεικτό βάρος: 1.53 kg
Ακαθάριστος όγκος: 30.1 l
Υλικό
Υλικό
Κάλυμμα:
99% πολυεστέρας, 1% elastane Εσωτερικό υλικό:
Αφρός μνήμης πολυουρεθάνης Σωλήνωση/ Εσωτερικό ύφασμα:
100% πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Η μία πλευρά δίνει τέλεια στήριξη σε αυτούς που κοιμούνται στο πλάι και η άλλη σε αυτούς που κοιμούνται ανάσκελα. Ο αφρός μνήμης είναι σαν ένα υποστηρικτικό σύννεφο που διατηρεί την ίδια άνετη θερμοκρασία όλη τη νύχτα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ταιριάζει σε όλες τις μαξιλαροθήκες 50x60 cm. Μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα προστατευτικό μαξιλαριού για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του μαξιλαριού σας. Επίσης δίνει στο εργονομικό σας μαξιλάρι το ίδιο σχήμα με ένα κανονικό μαξιλάρι, χωρίς να χάνονται τα εργονομικά πλεονεκτήματά του.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αν κοιμάστε στο πλάι, να έχετε την μεγαλύτερη πλευρά προς τα πάνω. Η αρνητική καμπύλη δημιουργεί θέση για τον ώμο σας δίνοντας στο κεφάλι και τον αυχένα καλή στήριξη, αφαιρώντας πίεση από τον ώμο σας.Αν κοιμάστε ανάσκελα, να έχετε την μικρή πλευρά προς τα πάνω. Η κοιλότητα παρέχει στήριξη στον αυχένα και τους μυς του, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε.
Παρόλο που κάθε πλευρά είναι σχεδιασμένη ειδικά είτε για ύπνο στο πλάι ή για ύπνο ανάσκελα, ο αφρός προσαρμόζεται σε αυτούς που κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλάζουν συχνά στάσεις ύπνου.Μικρές τρύπες στον πυρήνα του αφρού μνήμης επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα και διώχνουν την υγρασία για να κοιμάστε άνετα.
Επιλέξτε αυτό το εργονομικό μαξιλάρι αν κοιμάστε ανάσκελα ή στο πλάι.Το μαλακό υφασμάτινο κάλυμμα αναπνέει και δεν συγκεντρώνει υγρασία.
Το κάλυμμα αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C. Έτσι το μαξιλάρι σας διατηρείται καθαρό και φρέσκο, χωρίς ανεπιθύμητα ακάρεα σκόνης.