Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
VRETSTORP, τριθέσιος καναπές-κρεβάτι, 493.201.23

VRETSTORP τριθέσιος καναπές-κρεβάτι

493.201.23

€ 649,00
3245 πόντους ανταμοιβής
Κάλυμμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 244 cm
Βάθος: 96 cm
Ύψος: 91 cm
Βάθος καθίσματος: 52 cm
Ύψος καθίσματος: 46 cm
Πλάτος κρεβατιού: 140 cm
Μήκος κρεβατιού: 200 cm
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
VRETSTORP κάλυμμα για τριθέσιο καναπέ-κρεβάτι (30472625)
Ποσότητα: x1

VRETSTORP σκελετός 3θέσιου καναπέ-κρεβάτι (20472602)
Ποσότητα: x1
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο), Πολυουρεθάνη Σκελετός:
Μοριοσανίδα, Κοντραπλακέ, Iνοσανίδα, Χαρτόνι (ελάχ. 0% ανακυκλωμένο), Αφρός πολυουρεθάνης 30 kg/cu.m., Πολυπροπυλένιο χωρίς ύφανση, Πολυεστερικές βάτες, Μασίφ ξύλο Μπράτσο:
Αφρός πολυουρεθάνης 25 kg/κυβ. μέτρο., Αφρός πολυουρεθάνης 20 kg/cu.m., Πολυεστερικές βάτες Μαξιλάρι πλάτης:
Πολυπροπυλένιο χωρίς ύφανση, 30 κομμένος αφρός πολυουρεθανίου/ 70 ίνες πολυεστέρα Τραβέρσα καθίσματος:
Ατσάλι, Επένδυση με σκόνη εποξειδική/πολυεστέρα Μηχανισμός:
Ατσάλι, Ατσάλι, Πολυαιθυλενικό πλαστικό, Επένδυση με σκόνη εποξειδική/πολυεστέρα Ύφασμα:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο) Ύφασμα πλάτης:
100 % πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτός ο καναπές κρεβάτι κάνει τον καλό ύπνο ακόμα πιο εύκολο. Μετατρέπεται γρήγορα και έχει πρακτικό χώρο αποθήκευσης για λευκά είδη και πιζάμες. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι χάρη στην εξαιρετική του άνεση δύσκολα θα κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε με ένα πανί, ελαφρά βρεγμένο με ένα ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Καθαρίστε με ένα ξεσκονόπανο ή σκουπίστε ελαφρά με τη μαλακή βούρτσα της ηλεκτρικής σας σκούπας. Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, κανονικό πρόγραμμα. Πλένεται χωριστά. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Σιδέρωμα, μέγιστη θερμοκρασία 150°C. Σιδερώνεται από την ανάποδη. Επαγγελματικός στεγνός καθαρισμός σε τετραχλωροαιθάνιο και υδρογονάνθρακες, κανονική διαδικασία.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Η ανθεκτικότητα του καλύμματος στην τριβή έχει δοκιμαστεί με 25.000 κύκλους τριβής. Ένα ύφασμα που αντέχει 15.000 κύκλους και πάνω σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο σπίτι. Το κάλυμμα έχει ανθεκτικότητα στο φως επιπέδου 5 (ικανότητα αντοχής στο ξεθώριασμα) σε κλίμακα από 1 έως 8. Σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας, το επίπεδο ανθεκτικότητας στο φως 4 ή υψηλότερο είναι κατάλληλο για χρήση στο σπίτι.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Κάλυμμα για τριθέσιο καναπέ-κρεβάτι: Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα στο ύφασμα αυτού του προϊόντος, καταναλώνουμε λιγότερες φυσικές πρώτες ύλες και μειώνουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με τον καναπέ κρεβάτι VRETSTORP μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το καθιστικό σας σε ξενώνα ή υπνοδωμάτιο και ξανά σε καθιστικό μετά από έναν καλό ύπνο.Μετατρέπεται γρήγορα σε ένα άνετο κι ευρύχωρο κρεβάτι όταν αφαιρείτε τα μαξιλάρια πλάτης και τραβάτε προς τα έξω τον εσωτερικό σκελετό.
Έχετε μία ενιαία επιφάνεια ύπνου καθώς το κάθισμα έρχεται ώς ένα κομμάτι.Ο ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης είναι εύκολα προσβάσιμος και έχει χώρο τόσο για λευκά είδη όσο και για πιζάμες.
Το κάλυμμα διατηρείται εύκολα καθαρό, καθώς αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο ρούχων.Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα πολλά και διαφορετικά καλύμματα και να βρείτε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει στο σπίτι σας.
Ανανεώστε και παρατείνετε τη ζωή αυτού του καναπέ-κρεβατιού αλλάζοντας τα καλύμματα κατά καιρούς.Ο καναπές κρεβάτι VRETSTORP είναι σχεδιασμένος για να ταιριάζει με τον καναπέ EKTORP.
10 χρόνια εγγύηση. Δείτε περισσότερα για τους όρους στο φυλλάδιο των εγγυήσεων.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Δείτε περισσότερα