Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
HALLBAR, κάδος για οργανικά απορρίμματα, 10 l, 804.338.82

HALLBAR κάδος για οργανικά απορρίμματα, 10 l

804.338.82

€ 7,99
35 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (994 KB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Κάτω εξωτερική μέτρηση, βάθος: 14.7 cm
Κάτω εξωτερική μέτρηση, πλάτος: 20.1 cm
Πάνω εξωτερική μέτρηση, βάθος: 21.2 cm
Πάνω εξωτερική μέτρηση, πλάτος: 26.3 cm
Ύψος: 32.6 cm
Όγκος: 10 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 32 cm
Πλάτος: 26 cm
Ύψος: 21 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.56 kg
Μεικτό βάρος: 0.56 kg
Ακαθάριστος όγκος: 17.4 l

Ποσότητα: 2
Μήκος: 25 cm
Πλάτος: 20 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.13 kg
Μεικτό βάρος: 0.14 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.5 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό πολυπροπυλενίου (ελάχ. 20% ανακυκλωμένο)
Σύνοψη
Σύνοψη
Αναρωτιέστε πως τα απορρίμμματά σας μπορούν να γίνουν νέες πηγές ενέργειας; Η σειρά HÅLLBAR σας βοηθάει να ξεχωρίζετε διαφορετικά υλικά σε διαφορετικούς κάδους - μια απλή πράξη που θα δώσει νέα ζωή στα απορρίμματα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Δείτε περισσότερα
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Οι κάδοι HÅLLBAR έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες διαλογής απορριμμάτων. Αυτός ο κάδος είναι ιδανικός για να ξεχωρίζετε ξηρά και νωπά βιολογικά απορρίμματα όπως ο καφές και οι φλούδες φρούτων ή λαχανικών.Οι τρύπες εξαερισμού του κάδου και το σχήμα του επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα για να στεγνώνουν τα βιολογικά απορρίμματα. Έτσι ελαττώνονται οι ανεπιθύμητες μυρωδιές.
Οι κάδοι HÅLLBAR στοιβάζονται για εξοικονόμηση χώρου. Τοποθετήστε τους κάδους ίδιου μεγέθους τον ένα πάνω στον άλλο ή τοποθετήστε μικρότερους κάδους πάνω από μεγαλύτερους κάδους.Οι κάδοι μπορεί να τοποθετηθούν ελεύθερα οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας ή να ενσωματωθούν σε ντουλάπι ή συρτάρι.
Με έναν συρόμενο σκελετό HÅLLBAR για τους κάδους διαλογής απορριμμάτων σε ένα ντουλάπι ή έναν σκελετό στήριξης HÅLLBAR για κάδους διαλογής απορριμμάτων σε ένα ψηλό συρτάρι MAXIMERA, οι κάδοι μένουν στη θέση τους και έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτούς.Στην κουζίνα, τοποθετήστε τη διαλογή απορριμμάτων όσο πιο κοντά στο νεροχύτη γίνεται, καθώς εκεί δημιουργούνται τα περισσότερα απορρίμματα και έτσι αποφεύγετε να λερώσετε τον χώρο.
Αυτοκόλλητα διαφορετικού χρώματος περιλαμβάνονται ώστε να ξέρετε τι έχει ο κάθε κάδος. Επίσης μπορείτε να ζωγραφίσετε ή να γράψετε στα αυτοκόλλητα τι περιέχει ο κάθε κάδος.Το καπάκι που κρύβει τα απορρίμματά σας, περιλαμβάνεται. Αφαιρείται για εύκολο καθάρισμα ή όταν θέλετε να μένει ο κάδος ανοιχτός.
Ο κάδος έχει σχεδιαστεί με στρογγυλεμένες γωνίες ώστε να είναι πιο εύκολο να τον καθαρίσετε.Το πτυσσόμενο χερούλι σας διευκολύνει να μεταφέρετε τον κάδο μέχρι το σημείο συλλογής απορριμμάτων.