Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
KNOXHULT, ντουλάπι τοίχου με πόρτα, 60x75 cm, 404.963.10

KNOXHULT ντουλάπι τοίχου με πόρτα, 60x75 cm

404.963.10

€ 35,00
175 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 60 cm
Βάθος: 31 cm
Ύψος: 75 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 89 cm
Πλάτος: 62 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 16.24 kg
Μεικτό βάρος: 16.95 kg
Ακαθάριστος όγκος: 32.9 l
Υλικό
Υλικό
Ντουλάπι κουζίνας/ Πόρτα:
Μοριοσανίδα, Επένδυση μελαμίνης, Πλαστική άκρη Πλάτη:
Iνοσανίδα, Ακρυλικό χρώμα
Σύνοψη
Σύνοψη
Η έτοιμη κουζίνα KNOXHULT έχει εύκολη σχεδίαση: συνδυάστε τις μονάδες, προσθέστε πόμολα ή χερούλια και ολοκληρώστε την με εξαρτήματα οργάνωσης, διαχείρισης απορριμμάτων και φωτισμό.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Καθαρίστε με ένα απαλό πανί, μουσκεμένο σε νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι, αν χρειάζεται.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Περιλαμβάνονται: ντουλάπι, πόρτα/-ες, ράφι, μεντεσέδες και εξαρτήματα. Πόμολα και χερούλια πωλούνται χωριστά. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους εξαρτημάτων στερέωσης. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Μπορεί να συμπληρωθεί με προστατευτικά ραφιού για να προστατέψετε τις επιφάνειες από γρατσουνιές που προκλήθηκαν από βαριές κατσαρόλες και τηγάνια.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ο χώρος του τοίχου αξιοποιείται κι έχετε πάντα κοντά σας ποτήρια, σκεύη σερβιρίσματος, ξηρά τροφή ή κονσέρβες.Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, χρησιμοποιήστε το χώρο πάνω από τον απορροφητήρα για να δημιουργήσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.
Συνδυάστε πολλές ή λίγες μονάδες KNOXHULT όπως θέλετε για να δημιουργήσετε την δική σας σύνθεση κουζίνας.Προσθέστε κουτιά κι ένθετο ραφιού VARIERA καθώς και φωτισμό για να κάνετε την κουζίνας περισσότερο λειτουργική και να έχετε πιο αποτελεσματική ροή εργασίας.
Η επιφάνεια μελαμίνης πάνω στους σκελετούς για ντουλάπια και πόρτες, είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές και καθαρίζεται εύκολα.Μπορείτε να τοποθετήσετε τις πόρτες να ανοίγουν αριστερά ή δεξιά και οι μεντεσέδες μπορούν να ρυθμιστούν ώστε οι πόρτες να είναι στο σωστό ύψος, πλάτος και βάθος.
Δώστε το προσωπικό σας στιλ στην κουζίνα KNOXHULT με τα πόμολα και τα χερούλια της επιλογής σας.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern