Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENHET, σκελετός τοίχου με ράφια, 40x30x75 cm, 604.489.45

ENHET σκελετός τοίχου με ράφια, 40x30x75 cm

604.489.45

€ 45,00
225 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 40 cm
Βάθος: 30 cm
Ύψος: 75 cm
Μέγιστο φορτίο/ράφι: 8 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 76 cm
Πλάτος: 31 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 4.95 kg
Μεικτό βάρος: 5.77 kg
Ακαθάριστος όγκος: 14.2 l
Υλικό
Υλικό
Σωλήνες:
Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Ράφι:
Γαλβανιζέ ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Σφήνα:
Ατσάλι, Εποξική/ακρυλική επίστρωση
Σύνοψη
Σύνοψη
Με τη σειρά ΕΝΗΕΤ μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε την κουζίνα, το μπάνιο ή τον χώρο πλυντηρίου. Με αυτόν τον σκελετό όλα είναι ορατά. Διαμορφώστε τον με το χρώμα σκελετού της επιλογής σας και αφήστε τα βάζα και τα μπουκάλια να φαίνονται.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρίστε με ένα ήπιο διάλυμμα σαπουνιού. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Τα υγρά σημάδια θα πρέπει να στεγνώνονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να διακόπτεται η διείσδυση της υγρασίας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο για ασφαλή εγκατάσταση. Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικά είδη στηριγμάτων. Χρησιμοποιήστε τα στηρίγματα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Περιλαμβάνονται τα συνδετικά εξαρτήματα για να ενώσετε πολλούς σκελετούς.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden/F Cayouette
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Χάρη σε αυτόν τον ανοιχτό επίτοιχο σκελετό με τα 2 ράφια βλέπετε καλά ό,τι έχετε αποθηκεύσει και έχετε εύκολη πρόσβαση σε βάζα, μπουκάλια και πράγματα που χρησιμοποιείτε συχνά.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ανοιχτή σύνθεση για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στιλ στο σπίτι σας. Θέλετε να παρουσιάσετε τα πράγματα που αγαπάτε ή να δώσετε έμφαση σε ένα στιλ ή χρώμα;
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα κενό σε μία σειρά από κλειστά ντουλάπια για μία πιο ανάλαφρη αίσθηση στο δωμάτιο.Περάστε άγκιστρα στις εγκοπές στο πλάι του σκελετού για να κρεμάσετε πετσέτες ή δοχεία. Δεν χρειάζεται να κάνετε τρύπες στον τοίχο. Πωλούνται χωριστά.
Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χώρο τοποθετώντας τη ράγα ΕΝΗΕΤ για άγκιστρα στον σκελετό ή στα ράφια για να κρεμάτε άγκιστρα με δοχεία, πωλούνται χωριστά.Προσθέστε το κρεμαστό ένθετο για ράφι ENHET ή το περιστρεφόμενο ράφι για να δημιουργήσετε περισσότερες δυνατότητες αποθήκευσης. Πωλούνται χωριστά.
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Γιατί να μη δοκιμάσετε τον ιδανικό συνδυασμό ανοιχτής και κλειστής αποθήκευσης; Τοποθετήστε αυτά που χρησιμοποιείτε συχνά στους ανοιχτούς σκελετούς ΕΝΗΕΤ και κρύψτε ό,τι δημιουργεί ακαταστασία στα κλειστά ντουλάπια ΕΝΗΕΤ.
Το γαλβανισμένο ατσάλι με επίστρωση ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας αντέχει πολλά χρόνια χρήσης σε περιβάλλοντα που υπάρχει επαφή με το νερό, πιτσιλιές και υγρασία.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern