Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
LILLTRASK, πάγκος κουζίνας, 123x2.8 cm, 004.798.74

LILLTRASK πάγκος κουζίνας, 123x2.8 cm

004.798.74

€ 40,00
200 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
25 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 123 cm
Βάθος: 63.5 cm
Πάχος: 2.8 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 132 cm
Πλάτος: 65 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 13.87 kg
Μεικτό βάρος: 15.00 kg
Ακαθάριστος όγκος: 28.8 l
Υλικό
Υλικό
Μοριοσανίδα, Laminate, Laminate, Laminate
Σύνοψη
Σύνοψη
Οι πιτσιλιές και τα λίπη καθαρίζονται εύκολα και ο πάγκος παραμένει όμορφος με το πέρασμα του χρόνου. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και στιλ και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Άμεσα διαθέσιμος.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρίστε με ένα απαλό πανί μουσκεμένο σε νερό και σε ένα ήπιο απορρυπαντικό πιάτων ή σαπούνι, αν χρειάζεται. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Μην τοποθετείτε τοστιέρα, καφετιέρα, βραστήρα ή άλλες συσκευές κουζίνας που εκπέμπουν θερμότητα απευθείας πάνω σε ένωση μεταξύ δυο πάγκων διότι η θερμότητα μπορεί να αλλοιώσει την ένωση. Για να αποφύγετε μόνιμους λεκέδες στον πάγκο, καθαρίστε πιτσιλιές αμέσως με ένα μαλακό πανί βουτηγμένο στο νερό με ήπιο απορρυπαντικό πιάτων ή σαπούνι.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το laminate είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό. Παρόλα αυτά καλό είναι να μην τοποθετείτε καυτές κατσαρόλες ή τηγάνια απευθείας πάνω στον πάγκο χωρίς μία βάση για κατσαρόλες. Ακατάλληλο για χρήση σε δωμάτια με υγρασία.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Οι πάγκοι από laminate είναι πολύ ανθεκτικοί και εύκολοι στη συντήρηση. Με λίγη φροντίδα, θα παραμένουν σαν καινούργιοι για πολλά χρόνια.Μπορείτε να κόψετε τον πάγκο εργασίας στο μήκος που επιθυμείτε και να καλύψετε τις άκρες με τις 2 ταινίες μπορντούρας που περιλαμβάνονται.
Δημιουργήστε μία απόλυτα ταιριαστή εμφάνιση, συνδυάζοντας αυτόν τον πάγκο με το αντίστοιχο επίτοιχο πάνελ.25 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi