Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
MEDELSTOR, εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων, 203.857.99

MEDELSTOR εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων

203.857.99

€ 449,00
2245 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 44.6 cm
Βάθος: 55.5 cm
Ύψος: 81.8 cm
Μήκος καλωδίου: 150 cm
Βάρος: 31.89 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 87 cm
Πλάτος: 68 cm
Ύψος: 49 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 30.56 kg
Μεικτό βάρος: 34.00 kg
Ακαθάριστος όγκος: 289.9 l
Υλικό
Υλικό
Δείτε περισσότερα
Σύνοψη
Σύνοψη
Ένα μικρό πλυντήριο πιάτων με πολλές λειτουργίες, που θα κάνει εύκολες τις εργασίες σας στην κουζίνα. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για πιο μικρές κουζίνες.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ταιριάζει σε μία πόρτα 45 cm. Η επιφάνεια εργασίας, η πόρτα, η μπάζα και τα χερούλια πωλούνται χωριστά. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Δέσμη φωτός στο δάπεδο. Αυτόματο άνοιγμα πόρτας. 6 προγράμματα πιάτων. Κανονικό, 65°C. Οικονομικό, 50°C. Εντατικό, 70°C. Γρήγορο 60ºC, 30 λεπτά. Δοκιμαστικό πρόγραμμα: Eco, 50°C. Πρόγραμμα ξεπλύματος. Ενεργειακή κλάση απόδοσης A+. Επίπεδο θορύβου: 47 dB (A). Χωρητικότητα : 9 σερβίτσια. Τάση: 220-240V. Κατανάλωση νερού: 9,5 λίτρα/κανονικό κύκλο, οικολογικό-οικονομικό πρόγραμμα. Κατανάλωση ενέργειας: 0,789 kWh/κανονικό κύκλο, οικολογικό πρόγραμμα. Ενδεικτική λυχνία άλατος. Το μαλακτικό κάνει το ασβέστιο του νερού μαλακό για καλύτερο πλύσιμο, και προλαμβάνει την δημιουργία πουρί μέσα στο πλυντήριο των πιάτων. Περιλαμβάνεται ένα προστατευτικό από τον ατμό, για επιπλέον προστασία από την υγρασία. Περιλαμβάνονται 4 πτυσσόμενα ράφια για κούπες και 2 πτυσσόμενες υποδοχές για πιάτα. Αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για εντοιχιζόμενη εγκατάσταση.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
5 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.6 προγράμματα πιάτων. Επιλέξτε το πρόγραμμα ανάλογα τον τύπο και την ανάγκη του πιάτου.
Με τη λειτουργία επιδαπέδιου φωτισμού, μια δέσμη φωτός προβάλλεται στο δάπεδο όταν λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων.Προς το τέλος του προγράμματος, η πόρτα ανοίγει αυτόματα και παραμένει ανοιχτή, ώστε τα πιάτα να στεγνώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Ένα διακριτικό ηχητικό σήμα υποδεικνύει πότε τελειώνει κάποιο πρόγραμμα.Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του επάνω ραφιού, για να εξοικονομήσετε χώρο για πιάτα και ποτήρια διαφορετικού μεγέθους.
Μπορείτε να προσαρμόσετε το χώρο, χάρη στα αφαιρούμενα καλάθια για τα μαχαιροπίρουνα και τα πτυσσόμενα ράφια για τα ποτήρια και τα πιάτα.Η λειτουργία καθυστέρησης της έναρξης έως και 24 ώρες, σας επιτρέπει να λειτουργήσετε το πλυντήριο πιάτων όποτε σας εξυπηρετεί.
Προσαρμόζεται απόλυτα. Θα πρέπει να συμπληρώνεται με μία πόρτα που να έχει το ίδιο σχέδιο με αυτό της υπόλοιπης κουζίνας.Το σύστημα διακοπής νερού, εντοπίζει οποιαδήποτε διαρροή και διακόπτει αυτόματα την παροχή του νερού,