Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
HOGKLASSIG, επαγωγική εστία, 603.039.33

HOGKLASSIG επαγωγική εστία

603.039.33

€ 649,00
3245 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα
Επιλέξτε κατάστημα
 • Επιλέξτε κατάστημα
 • IKEA Αεροδρόμιο
  (3 τεμάχια)
 • IKEA Θεσσαλονίκη
  (2 τεμάχια)
 • IKEA Κηφισός
  (8 τεμάχια)
 • IKEA Θεσσαλία
  (11 τεμάχια)
 • IKEA Ιωάννινα
  (4 τεμάχια)
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online.
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 78.0 cm
Βάθος: 52.0 cm
Ύψος: 5.8 cm
Βάρος: 14.90 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 87 cm
Πλάτος: 60 cm
Ύψος: 13 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 14.10 kg
Μεικτό βάρος: 15.90 kg
Ακαθάριστος όγκος: 65.3 l
Υλικό
Υλικό
Δείτε περισσότερα
Σύνοψη
Σύνοψη
Είναι γρήγορη, έξυπνη και ενεργειακά αποδοτική. Για εσάς που αγαπάτε το μαγείρεμα, θα εκτιμήσετε την ποικιλία των λειτουργιών και τη μεγάλη ζώνη μαγειρέματος. Ρυθμίστε σε χαμηλή, μεσαία ή υψηλή θερμοκρασία απλά μετακινώντας το σκεύος.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Εστίες με επαγωγικές ζώνες μαγειρέματος: 2x240x220 mm, 1x180 mm n 1x210 mm. Διαθέτει 4 λειτουργίες μαγειρέματος με λειτουργία booster (P). Δύο επαγωγικές ζώνες 2400W, με booster: 3300W. Επαγωγική ζώνη 1x2300W με ενισχυτή; 3200W. Μία επαγωγική ζώνη 1800W, με booster: 2800W. Ονομαστική ισχύς: 7400W. Ηλεκτρικό ρεύμα: 2x16A ή 1x32A. Τάση: 220-240V. Καλωδιακή εγκατάσταση. Το καλώδιο δεν περιλαμβάνεται. Η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
5 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Χρησιμοποιώντας τις ευέλικτες ζώνες μαζί ή ξεχωριστά δημιουργείτε μία πρακτική εστία για κατσαρόλες και τηγάνια με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.
Ένα ενιαίο επίπεδο θερμότητας μπορεί να ρυθμιστεί σε όλες τις ευέλικτες ζώνες για ομοιόμορφα αποτελέσματα μαγειρέματος.Με το προ-ρυθμισμένο πρόγραμμα με ένα πάτημα, απλά μεταφέρετε το σκεύος στις ευέλικτες ζώνες για γρήγορη εναλλαγή της θερμότητας μεταξύ υψηλής, μεσαίας και χαμηλής.
Οι επαγωγικές εστίες είναι πολύ ενεργειακά αποδοτικές, γρήγορες και ακριβείς, καθώς η τεχνολογία επαγωγής μεταφέρει την ενέργεια απευθείας στο μαγνητικό σκεύος.Ο πίνακας ελέγχου αφής και ολίσθησης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμότητα εύκολα και με ακρίβεια μετατοπίζοντας το δάχτυλό σας στην κλίμακα θερμοκρασίας ή αγγίζοντας την επιθυμητή θερμοκρασία στην οθόνη.
Η λειτουργία booster (P) μεταδίδει επιπλέον θερμότητα σε μία ζώνη μαγειρέματος. Αυτού του είδους η ταχεία και αυξημένη θερμότητα είναι ιδανική για να βράζετε νερό, να μαγειρεύετε στο τηγάνι και να τσιγάριζετε το κρέας.Λειτουργία παύσης που σας επιτρέπει να διακόψετε το μαγείρεμα αν χρειαστεί και να συνεχίσετε αργότερα στην ίδια θερμοκρασία σε μια στιγμή. Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία παύσης, η ζώνη μαγειρέματος μπαίνει στη ρύθμιση «διατήρησης θερμοκρασίας».
Κρατώντας πατημένο το πλήκτρο κλειδώματος για 4 δευτερόλεπτα, ενεργοποιείτε τη λειτουργία καθαρισμού για να καθαρίσετε την επιφάνειά της χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις.Καθαρίζεται εύκολα, απλά με ένα σκούπισμα με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι, καθώς οι λεκέδες από τα φαγητά ή τα υγρά δεν καίγονται στην επιφάνεια.
Η λειτουργία ανίχνευσης υπερχείλισης σβήνει αυτόματα την εστία, αν κάποιο υγρό που βράζετε υπερχειλίσει και πέσει πάνω στον πίνακα ελέγχου.