Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
TRANARO, σκαμπό/βοηθητικό τραπέζι εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, 56x41x43 cm, 904.598.24

TRANARO σκαμπό/βοηθητικό τραπέζι εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, 56x41x43 cm

904.598.24

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ελεγμένο για: 110 kg
Πλάτος: 56 cm
Βάθος: 41 cm
Ύψος: 43 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 56 cm
Πλάτος: 43 cm
Ύψος: 41 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 2.87 kg
Μεικτό βάρος: 2.97 kg
Ακαθάριστος όγκος: 98.5 l
Υλικό
Υλικό
Κάθισμα/ Πόδι:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου Πλαίσιο καθίσματος:
Ατσάλι, Επένδυση με σκόνη πολυεστέρα
Σύνοψη
Σύνοψη
Χρησιμοποιήστε το πολυχρηστικό TRANARÖ ως σκαμπό, βοηθητικό τραπέζι, κομοδίνο - ή τοποθετήστε δύο μαζί για να φτιάξετε ένα μικρό τραπέζι μέσης. Μετακινείται εύκολα και προσθέτει μία πινελιά χρώματος οπουδήποτε - μέσα και έξω από το σπίτι.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των υπαίθριων ξύλινων επίπλων σας είναι ο τακτικός καθαρισμός και να μην τα αφήνετε περισσότερο από όσο χρειάζεται σε εξωτερικούς χώρους χωρίς προστασία. Καθαρίστε με ένα ήπιο μαλακό διάλυμα. Συντήρηση: Δεν απαιτείται. Αποθήκευση: Άν γίνεται, αποθηκεύστε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου σε δροσερό και στεγνό εσωτερικό χώρο, γύρτε τα και σκεπάστε τα με ένα αδιάβροχο κάλυμμα. Επιτρέψτε τη διέλευση του αέρα για να αποφύγετε την υγρασία και τη μούχλα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Αυτό το σκαμπό έχει ελεγχθεί για οικιακή χρήση και πληροί τις προϋποθέσεις για ανθεκτικότητα και ασφάλεια, όπως ορίζονται από τα παρακάτω πρότυπα: EN 12520, EN 1022 και EN 581.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Ola Wihlborg
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Μπορείτε να διαχωρίσετε τα κομμάτια για ανακύκλωση και για ανάκτηση ενέργειας, εάν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Είναι εύκολο να αποθηκεύσετε πολλά σκαμπό/βοηθητικά τραπέζια μαζί, καθώς στοιβάζονται.Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο TRANARÖ μαζί για να φτιάξετε ένα μικρό τραπέζι μέσης.
Διατίθεται προ-συναρμολογημένο, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως.Τα πλαστικά πόδια προστατεύουν το δαπέδο από τις γρατζουνιές.
Το σκαμπό/βοηθητικό τραπέζι είναι ανθεκτικό και έχει εύκολη φροντίδα, καθώς είναι κατασκευασμένο από ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή και πλαστικό.Δεν απαιτείται συντήρηση για αυτά τα έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Καθαρίζεται εύκολα. Απλά, σκουπίστε με ένα υγρό πανί.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Scandinavian Modern