Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
MALLSTEN, επένδυση δαπέδου, εξωτερικού χώρου, 493.204.01

MALLSTEN επένδυση δαπέδου, εξωτερικού χώρου

493.204.01

€ 27,99
135 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (693 KB)
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (1 MB)
Χαρακτηριστικά Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Συνολικό εμβαδόν: 0.81 m²
Μήκος: 30 cm
Πλάτος: 30 cm
Πάχος: 2 cm
Εμβαδόν: 0.09 m²
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
MALLSTEN επάνω τμήμα, επένδυσης δαπέδου εξωτερικού χώρου (00445332)
Ποσότητα: x1

MALLSTEN κάτω τμήμα, επένδυσης δαπέδου εξωτερικού χώρου (40456286)
Ποσότητα: x1
Υλικό
Υλικό
Κάτω τμήμα, επένδ δαπ εξωτ χώρ:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου (ελάχ. 20% ανακυκλωμένο) Επάνω τμ, επένδσ δπδ εξωτρκ χώρ:
Πορσελάνη αστρίου
Σύνοψη
Σύνοψη
Δημιουργήστε γρήγορα προσωπικό στιλ με την επένδυση δαπέδου MÄLLSTEN από αδιάβροχη πορσελάνη. Η επένδυση τοποθετείται εύκολα χωρίς εργαλεία. Συνδυάστε με την επένδυση δαπέδου RUNNEN για να ενισχύσετε το εμπνευσμένο στιλ.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Η επένδυση δαπέδου πρέπει να τοποθετείται μόνο σε επίπεδες και σκληρές επιφάνειες όπως τσιμέντο, πέτρα και ξύλο. Υπάρχει κίνδυνος, το πάνω τμήμα της πορσελάνης να ραγίσει αν τοποθετηθεί σε μη επίπεδη επιφάνεια. Η επένδυση δαπέδου MÄLLSTEN δεν μπορεί να κοπεί. Αν θέλετε να τοποθετήσετε επένδυση δαπέδου γύρω από μία γωνία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επένδυση δαπέδου RUNNEN και να την κόψετε στο επιθυμητό σχήμα. Αυτή η επένδυση δαπέδου εξωτερικού χώρου έχει ελεγχθεί για οικιακή χρήση και πληροί τις προϋποθέσεις για ανθεκτικότητα και ασφάλεια, όπως προβλέπεται από το πρότυπο EN 14411:2016. Μπορεί να συνδυαστεί με την επένδυση δαπέδου MÄLLSTEN και RUNNEN σε διαφορετικά χρώματα και υλικά. Περιλαμβάνει: 9 πάνω τμήματα και 9 κάτω τμήματα επένδυσης δαπέδου εξωτερικού χώρου (30x30 cm).
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτή η επένδυση δαπέδου είναι από ανθεκτική και αδιάβροχη πορσελάνη, με μία γερή πλαστική βάση.Το πάνω τμήμα από πορσελάνη και η πλαστική βάση έρχονται σε διαφορετικές συσκευασίες. Τις συναρμολογείτε εύκολα, απλώς τοποθετώντας το πάνω τμήμα πάνω στη βάση. Μετά απλώς συνδέετε τις βάσεις μεταξύ τους με ένα κλικ, δεν χρειάζεστε εργαλεία.
Τα υλικά δεν θέλουν ιδιαίτερη συντήρηση και καθαρίζονται εύκολα: απλώς σκουπίστε τα με ένα μαλακό πανί βουτηγμένο στο νερό ή πλύνετέ τα με το λάστιχο.Για να μην γλιστράτε όταν περπατάτε πάνω στην επένδυση του δαπέδου, η επιφάνεια έχει αντιολισθητική προστασία.
Το χρώμα της επένδυσης δαπέδου διαρκεί περισσότερο καθώς είναι ψημένο μέσα στην πορσελάνη.Η επένδυση δαπέδου διευκολύνει την ανακαίνιση της ταράτσας σας ή της βεράντας σας.
Μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε την επένδυση δαπέδου εύκολα και να την τοποθετήσετε ξανά, σε περίπτωση που θέλετε να καθαρίσετε την επιφάνεια κάτω από αυτή.