Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
SOTHOLMEN, κάλυμμα μαξιλαριού εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, 50x50 cm, 004.676.92

SOTHOLMEN κάλυμμα μαξιλαριού εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, 50x50 cm

004.676.92

€ 14,99
70 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 50 cm
Πλάτος: 50 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 25 cm
Πλάτος: 18 cm
Ύψος: 9 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.93 kg
Μεικτό βάρος: 0.95 kg
Ακαθάριστος όγκος: 3.8 l
Υλικό
Υλικό
Κάλυμμα μαξιλαριού:
100% πολυπροπυλένιο Φόδρα:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο)
Σύνοψη
Σύνοψη
Προσθέστε χρώμα και χαρακτήρα στον εξωτερικό σας χώρο με το κάλυμμα μαξιλαριού SÖTHOLMEN. Είναι φτιαγμένο στο χέρι από ειδικευμένους τεχνίτες και βαμμένο με έναν πιο βιώσιμο τρόπο, που επιπλέον δίνει στα χρώματα μεγαλύτερη διάρκεια.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Όταν το χρησιμοποιείτε στους εξωτερικούς χώρους, ο καλύτερος τρόπος να παρατείνετε τη ζωή του μαξιλαριού σας είναι να το καθαρίζετε τακτικά και να το αποθηκεύετε σε στεγνό, ξηρό μέρος σε εσωτερικό χώρο ή σε μία τσάντα αποθήκευσης. Βεβαιωθείτε ότι το μαξιλάρι είναι εντελώς στεγνό πριν το τοποθετήσετε στην τσάντα αποθήκευσης. Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, κανονικό πρόγραμμα. Κλείστε το φερμουάρ πριν το πλύσιμο. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Στεγνωτήριο: χαμηλή θερμοκρασία (μέγ. 60°C). Σιδέρωμα, μέγιστη θερμοκρασία 110°C. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το εσωτερικό του μαξιλαριού πωλείται χωριστά. Ταιριάζει σε μαξιλάρια 50x50 cm. Συμπληρώνεται με το μαξιλάρι INNER 50x50 cm, όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικό χώρο. Μπορεί να ολοκληρωθεί με την τσάντα αποθήκευσης ή το κουτί αποθήκευσης TOSTERÖ.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Αυτό το προϊόν είναι βαμμένο με μία ειδική τεχνική, ιδανική για τις συνθετικές ίνες, η οποία μειώνει την κατανάλωση νερού και χρωστικής ουσίας ενώ βελτιώνει τη σταθερότητα του χρώματος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές βαφής. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί υπερφθοριωμένες ενώσεις (π.χ. PFOS, PFOA, PFOS) για να κάνουν αυτό το προϊόν αδιάβροχο. Επειδή οι υπερφθοριωμένες ενώσεις δεν διασπώνται, είναι προτιμότερο για τους ανθρώπους και το περιβάλλον η αποφυγή τους.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το εσωτερικό μαξιλάρι προστατεύεται από την υγρασία, καθώς το κάλυμμα έχει αδιάβροχη επένδυση.'Εμπειροι τεχνίτες έπλεξαν αυτό κάλυμμα, γι' αυτό το κάθε κάλυμμα είναι μοναδικό.
Το χρώμα παραμένει «ζωντανό», καθώς το ύφασμα είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα.Το φερμουάρ σάς διευκολύνει να αφαιρέσετε το κάλυμμα.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Scandinavian Modern