Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
JARPON, κάλυμμα για μαξιλάρι καρέκλας εξωτερικού χώρου, 44x44 cm, 504.834.73

JARPON κάλυμμα για μαξιλάρι καρέκλας εξωτερικού χώρου, 44x44 cm

504.834.73

€ 10,00
50 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 44 cm
Βάθος: 44 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 46 cm
Πλάτος: 13 cm
Ύψος: 9 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.44 kg
Μεικτό βάρος: 0.46 kg
Ακαθάριστος όγκος: 4.8 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα/ Φόδρα, πάνω μέρος:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο) Εσωτερικό υλικό:
100 % πολυεστέρας Φόδρα, κάτω πλευρά:
35% πολυεστέρας, 65 % Συνθετικό καουτσούκ
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτό το κάλυμμα μαξιλαριού είναι πολύ αναπαυτικό και ανθεκτικό. Μία εσωτερική επένδυση το κάνει πιο μαλακό, το χρώμα είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα και το ύφασμα αδιάβροχο. Με τα αφαιρούμενα καλύμματα μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε τον χώρο σας.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο χέρι, μέγιστη θερμοκρασία (40°). Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα. Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, κανονικό πρόγραμμα. Κλείστε το φερμουάρ πριν το πλύσιμο. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Στεγνωτήριο: χαμηλή θερμοκρασία (μέγ. 60°C). Σιδέρωμα, μέγιστη θερμοκρασία 110°C. Όχι στεγνό καθάρισμα. Αφαιρέστε το εσωτερικό γέμισμα από το κάλυμμα του μαξιλαριού πριν το πλύνετε.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το εσωτερικό του μαξιλαριού πωλείται χωριστά. Συμπληρώνεται με το μαξιλάρι καρέκλας DUVHOLMEN 44x44 cm. Πωλείται χωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες νέες πρώτες ύλες και συμβάλλουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Το νήμα σε αυτό το προϊόν είναι βαμμένο με μία ειδική τεχνική, ιδανική για τις συνθετικές ίνες, η οποία μειώνει την κατανάλωση νερού και χρωστικής ουσίας ενώ βελτιώνει τη σταθερότητα του χρώματος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές βαφής. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί υπερφθοριωμένες ενώσεις (π.χ. PFOS, PFOA, PFOS) για να κάνουν αυτό το προϊόν αδιάβροχο. Επειδή οι υπερφθοριωμένες ενώσεις δεν διασπώνται, είναι προτιμότερο για τους ανθρώπους και το περιβάλλον η αποφυγή τους.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτό το κάλυμμα έχει μία εσωτερική επένδυση που αυξάνει την άνεσή σας όταν κάθεστε.Το μαξιλάρι μένει σταθερό στη θέση του καθώς έχει αντιολισθητικές κουκκίδες στην κάτω πλευρά του.
Μπορείτε να τινάξετε το νερό της βροχής από τα μαξιλάρια, καθώς το κάλυμμα δεν απορροφά το νερό.Το χρώμα παραμένει «ζωντανό», καθώς το ύφασμα είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα.
Τα καλύμματα των μαξιλαριών είναι βαμμένα με την ειδική τεχνική dope dyeing, που μειώνει την κατανάλωση νερού και χρωστικής, ενώ βελτιώνει την αντοχή των χρωμάτων σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές βαφής.Το φερμουάρ σάς διευκολύνει να αφαιρέσετε το κάλυμμα.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Popular Modern