Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
BONDHOLMEN, καρέκλα με ρυθμιζόμενη πλάτη, εξωτερικού χώρου, 104.818.43

BONDHOLMEN καρέκλα με ρυθμιζόμενη πλάτη, εξωτερικού χώρου

104.818.43

€ 79,00
395 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ελεγμένο για: 110 kg
Πλάτος: 58 cm
Βάθος: 78 cm
Ύψος: 107 cm
Πλάτος καθίσματος: 49 cm
Βάθος καθίσματος: 46 cm
Ύψος καθίσματος: 43 cm
Μέγιστο φορτίο: 110 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 76 cm
Πλάτος: 52 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 9.37 kg
Μεικτό βάρος: 10.32 kg
Ακαθάριστος όγκος: 32.2 l
Υλικό
Υλικό
Μασίφ ξύλο ευκάλυπτου, Ακρυλική βαφή
Σύνοψη
Σύνοψη
Για σας που θέλετε μία άνετη και γερή καρέκλα με παραδοσιακό στιλ. Είναι από υψηλή ποιότητας, ανθεκτικό ξύλο ευκάλυπτου με άνετο κάθισμα και χειροποίητες λεπτομέρειες. Για πολλές ευχάριστες στιγμές σε εξωτερικό χώρο.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ξύλινων επίπλων εξωτερικού χώρου είναι ο τακτικός καθαρισμός, να μην τα αφήνετε περισσότερο από όσο χρειάζεται χωρίς προστασία έξω και να τα γυαλίζετε τα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Καθαρίστε με ένα διάλυμα ήπιου σαπουνιού. Σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. Συντήρηση: Για να εμποδίσετε το «στέγνωμα» και τη δημιουργία ρωγμών, καθώς και τη διείσδυση της υγρασίας στο ξύλο, σας συνιστούμε να βάφετε το έπιπλο μία ή δύο φορές το χρόνο. Αν είναι δυνατόν, αποθηκεύστε σε ένα δροσερό και στεγνό μέρος σε εσωτερικό χώρο. Αν τα έπιπλα παραμείνουν έξω, καλύψτε τα με ένα αδιάβροχο κάλυμμα. Μετά από βροχή ή χιόνι, σκουπίστε τις επίπεδες επιφάνειες. Βεβαιωθείτε ότι ο αέρας κυκλοφορεί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Αυτή η καρέκλα έχει ελεγχθεί για οικιακή χρήση και πληροί τις απαιτήσεις για την ασφάλεια και την αντοχή που παρατίθενται στο ακόλουθο πρότυπο: EN 581. Τα μαξιλάρια πωλούνται χωριστά. Χρησιμοποιήστε το γυαλιστικό VÅRDA για εξωτερική χρήση, για την επεξεργασία του επίπλου. Πωλείται χωριστά. Συνιστάται για χρήση μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Συνδυάζεται με άλλα προϊόντα της σειράς BONDHOLMEN. Μπορεί να συμπληρωθεί με μαξιλάρι καθίσματος/πλάτης JÄRPÖN/DUVHOLMEN, FRÖSÖN/DUVHOLMEN ή KUDDARNA.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
T Christensen/K Legaard
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
100% ανανεώσιμο υλικό. (Εξαιρούνται τα εξαρτήματα) Το προϊόν μπορεί να ανακυκλωθεί ή να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση ενέργειας, αν ο Δήμος σάς παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αντίκτυπο στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλουμε μέχρι το 2030, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας να είναι ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα και να τα προμηθευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Η πλάτη της καρέκλας μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι διαφορετικές θέσεις.Η καρέκλα έχει ένα ειδικό φινίρισμα στο πίσω μέρος για να διατηρείται το μαξιλάρι του καθίσματος στην θέση του.
Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, βιώσιμης προέλευσης ευκάλυπτο.Ο ευκάλυπτος είναι ένα ανθεκτικό ξύλο, κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους καθώς είναι συμπαγές και με υψηλή περιεκτικότητα σε έλαια, που το προστατεύουν από τη βροχή και τον αέρα, την αφυδάτωση και τη μούχλα.
Η γκρι επιφάνεια με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, κάνουν το έπιπλο ακόμα πιο ανθεκτικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και εύκολο να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε χώρο.Τα πλαστικά πόδια προστατεύουν το έπιπλο από την υγρασία.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Popular Traditional