Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
HYLLIS, ραφιέρα με κάλυμμα, 692.859.39

HYLLIS ραφιέρα με κάλυμμα

692.859.39

€ 12,99
60 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Μέγεθος:
60x27x74 cm
Μη διαθέσιμο στο e-shop
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 60 cm
Βάθος: 27 cm
Ύψος: 74 cm
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
HYLLIS κάλυμμα, εσωτερικού/εξωτερικού χώρου (10428332)
Ποσότητα: x1

HYLLIS ραφιέρα εσωτερικού/εξωτερικού χώρου (30428326)
Ποσότητα: x1
Υλικό
Υλικό
Βασικά μέρη:
Γαλβανιζέ ατσάλι Πόδι:
Πολυαμιδικό πλαστικό 100% πολυαιθυλένιο
Σύνοψη
Σύνοψη
Με το κάλυμμα HYLLIS μπορείτε να μετατρέψετε την ανοιχτή μονάδα ραφιών HYLLIS σε κλειστή λύση αποθήκευσης. Είναι ιδανικό αν θέλετε να προστατέψετε τα πράγματά σας από τη σκόνη ή θέλετε να έχετε ένα μικρό θερμοκήπιο σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Δεν πλένεται. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα. Σκουπίστε προσεκτικά, με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Καθαρίστε με ένα απαλό πανί μουσκεμένο σε νερό και σε ένα ήπιο απορρυπαντικό πιάτων ή σαπούνι, αν χρειάζεται.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους εξαρτημάτων στερέωσης. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Αυτό το ράφι θα πρέπει να στερεώνεται στον τοίχο. Για διευκόλυνση, η πίσω επιφάνεια έχει προαανοιγμένες οπές.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Το υλικό αυτού του προϊόντος μπορεί να ανακυκλωθεί. Παρακαλούμε ελέγξτε για τον κανονισμό ανακύκλωσης στην περιοχή σας, όπως επίσης και εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτή η μονάδα αποθήκευσης είναι ιδανική για κασπό και φυτά και μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε θερμοκήπιο αν του προσθέσετε το κάλυμμα HYLIS.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και ταιριάζει το ίδιο στο μπαλκόνι και στην κουζίνα, στον διάδρομο ή το μπάνιο.
Με το κάλυμμα HYLLIS μπορείτε να προστατεύσετε τα πράγματά σας από τη βροχή και τη σκόνη. Πωλείται χωριστά.Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε και να αφαιρέσετε το κάλυμμα.
Στην πάνω πλευρά του καλύμματος υπάρχει ένα άνοιγμα που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα.Αν θέλετε μία μεγαλύτερη σύνθεση αποθήκευσης, μπορείτε να συνδυάσετε διάφορες ραφιέρες από την ίδια σειρά.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Δείτε περισσότερα