Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
VARLDENS, σακίδιο, 904.328.39

VARLDENS σακίδιο

904.328.39

€ 24,99
120 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Όγκος: 16 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 45 cm
Πλάτος: 36 cm
Ύψος: 2 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.33 kg
Μεικτό βάρος: 0.33 kg
Ακαθάριστος όγκος: 3.4 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο), Πολυουρεθάνη Ιμάντας:
100% πολυπροπυλένιο
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτό το σακίδιο πλάτης χωράει όλα τα πράγματα που χρειάζεστε καθημερινά, όπως κάρτα μέσων μεταφοράς, δοχείο φαγητού, κινητό και υπολογιστή. Ιδανική αν θέλετε μία ανθεκτική και μεγάλη τσάντα με πολλές πρακτικές και λειτουργικές λεπτομέρειες.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να συμπληρωθεί με άλλα τσάντες και σακίδια που ταιριάζουν στη σειρά VÄRLDENS, την τσάντα αγορών SKYNKE που διπλώνει και τις πρακτικές τσάντες RENSARE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το ύφασμα είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, κυρίως από μπουκάλια PET. Χρησιμοποιώντας τα απόβλητα ως πρώτη ύλη ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.Το σακίδιο πλάτης έχει ξεχωριστό τμήμα που χωράει έναν υπολογιστή ή tablet 14”.
Δύο κρυμμένες θήκες για μικρότερα πράγματα όπως πιστωτικές κάρτες ή κλειδιά.Ο ιμάντας έχει μία θήκη για τις κάρτες μέσων μεταφοράς: εύκολα τις βγάζετε ή τις σκανάρετε απευθείας μέσα από το ύφασμα όταν περνάτε από την πύλη ελέγχου εισιτηρίων.
Υπάρχει μία κρυμμένη θήκη στο κάτω μέρος, στο πλάι του σακιδίου, όπου μπορείτε να κρύψετε ό,τι πολύτιμο έχετε μαζί σας.Υπάρχει χώρος στην πλαϊνή θήκη για ένα μπουκάλι νερό ή μια ομπρέλα.
Μπορείτε να κρατήσετε το σακίδιο πλάτης και στο χέρι σας καθώς έχει πολύ ανθεκτικό χερούλι.Οι ιμάντες του ώμου ρυθμίζονται και έχουν επένδυση, ώστε να διατηρούν το σακίδιο σταθερά και αναπαυτικά στην πλάτη σας.
Οι λαβές του φερμουάρ είναι ανακλαστικές.Το εξωτερικό ύφασμα είναι αδιάβροχο.