Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
VARLDENS, σακίδιο, 504.413.98

VARLDENS σακίδιο

504.413.98

€ 39,99
195 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Όγκος: 26 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 49 cm
Πλάτος: 45 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.61 kg
Μεικτό βάρος: 0.61 kg
Ακαθάριστος όγκος: 5.7 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο), Πολυουρεθάνη Ιμάντας:
100% πολυπροπυλένιο
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτό το σακίδιο πλάτης χωράει ό,τι χρειάζεστε για μία μέρα σε διαρκή κίνηση: κάρτα μέσων μεταφοράς, δοχείο φαγητού, κράνος, εξοπλισμό προπόνησης και υπολογιστή. Ιδανικό αν θέλετε μία πρακτική καθημερινή τσάντα με πολλές έξυπνες λεπτομέρειες.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να συμπληρωθεί με άλλα τσάντες και σακίδια που ταιριάζουν στη σειρά VÄRLDENS, την τσάντα αγορών SKYNKE που διπλώνει και τις πρακτικές τσάντες RENSARE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Υπάρχει ένα ξεχωριστό τμήμα στο πίσω μέρος που χωράει ένας φορητός υπολογιστής 15”.Μπορείτε να τοποθετήσετε το κράνος του ποδηλάτου, το καπέλο ή το κασκόλ στο διχτυωτό τμήμα μπροστά και στο τμήμα στο πάνω μέρος μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στα οποία θέλετε να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.
Στο κάτω μέρος του σακιδίου πλάτης υπάρχει ξεχωριστό τμήμα για παπούτσια, δοχείο φαγητού ή νωπά ρούχα γυμναστικής.Αν θέλετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε κάτι στο κεντρικό τμήμα, μπορείτε να ανοίξετε το πλαϊνό τμήμα του σακιδίου πλάτης.
Υπάρχει χώρος στην πλαϊνή θήκη για ένα μπουκάλι νερό ή μια ομπρέλα.Μπορείτε να κρατήσετε το σακίδιο πλάτης και στο χέρι σας καθώς έχει πολύ ανθεκτικό χερούλι.
Οι ιμάντες του ώμου ρυθμίζονται και έχουν επένδυση, ώστε να διατηρούν το σακίδιο σταθερά και αναπαυτικά στην πλάτη σας.Οι λαβές του φερμουάρ είναι ανακλαστικές.
Το ύφασμα είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, κυρίως από μπουκάλια PET. Χρησιμοποιώντας τα απόβλητα ως πρώτη ύλη ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.Το εξωτερικό ύφασμα είναι αδιάβροχο.