Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
VARLDENS, σακίδιο, 304.414.41

VARLDENS σακίδιο

304.414.41

€ 45,00
225 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Όγκος: 36 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 57 cm
Πλάτος: 47 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.73 kg
Μεικτό βάρος: 0.73 kg
Ακαθάριστος όγκος: 8.6 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο), Πολυουρεθάνη Ιμάντας:
100% πολυπροπυλένιο
Σύνοψη
Σύνοψη
Ιδανικό για σύντομα ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Το σακίδιο πλάτης σε μέγεθος αποσκευής καμπίνας χωράει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδίου, από το διαβατήριο και τον υπολογιστή σας μέχρι ρούχα και παπούτσια.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να συμπληρωθεί με άλλα τσάντες και σακίδια που ταιριάζουν στη σειρά VÄRLDENS, την τσάντα αγορών SKYNKE που διπλώνει και τις πρακτικές τσάντες RENSARE. Μπορεί να συμπληρωθεί με τις τσάντες από τη σειρά RENSARE για να έχετε οργανωμένα τα παπούτσια, τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Δυο κρυμμένα τμήματα με φερμουάρ, στο πάνω μέρος και στο πλάι, για τα πράγματα στα οποία θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση, όπως το διαβατήριο και το πορτοφόλι.Μπορείτε εύκολα να τη γεμίσετε με πράγματα καθώς ολόκληρο το πάνω μέρος της ανοίγει και τυλίγεται, ακριβώς όπως σε μία βαλίτσα.
Έχετε εύκολη πρόσβαση στον υπολογιστή και στα είδη προσωπικής περιποίησης χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε όλη την τσάντα: ιδιαίτερα πρακτικό όταν πρέπει να περάσετε από έλεγχο ασφαλείας.Το τμήμα στη βάση είναι ιδανικό για παπούτσια.
Αν θέλετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε κάτι στο κεντρικό τμήμα, μπορείτε να ανοίξετε το πλαϊνό τμήμα του σακιδίου πλάτης.Μπορείτε να επιλέξετε πως θέλετε να κρατήσετε την τσάντα, ως σακίδιο πλάτης ή χρησιμοποιώντας ένα από τα χερούλια στην κοντή ή την μακριά πλευρά της.
Οι λαβές του φερμουάρ είναι ανακλαστικές.Το ύφασμα είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, κυρίως από μπουκάλια PET. Χρησιμοποιώντας τα απόβλητα ως πρώτη ύλη ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Το εξωτερικό ύφασμα είναι αδιάβροχο.