Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
STARTTID, σακίδιο, 204.590.21

STARTTID σακίδιο

204.590.21

€ 14,99
70 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Όγκος: 12 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 38 cm
Πλάτος: 33 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.29 kg
Μεικτό βάρος: 0.29 kg
Ακαθάριστος όγκος: 3.3 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο) Φερμουάρ:
100% πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Οι τσάντες STARTTID είναι εφοδιασμένες με έξυπνες λειτουργίες που θα κάνουν τις εκδρομές σας με την οικογένεια πιο εύκολες. Έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, για να μην τους λείπει τίποτα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να συμπληρωθεί με τις πρακτικές τσάντες RENSARE που σας βοηθούν να παραμείνετε οργανωμένοι και την τσάντα SKYNKE που διπλώνει.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το σακίδιο πλάτης έχει ένα πρακτικό εξωτερικό τμήμα όπου μπορείτε να φυλάσσετε, για παράδειγμα, τα κλειδιά και το κινητό σας τηλέφωνο, ώστε να τα βρίσκετε εύκολα.Υπάρχει μία τσέπη στο πλάι για ένα μπουκάλι νερό ή μία ομπρέλα.
Μέσα στο σακίδιο πλάτης υπάρχει ένα ξεχωριστό τμήμα που χωράει έναν φορητό υπολογιστή 14” και δύο διαφορετικά τμήματα όπου μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στα οποία θέλετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση.Οι ιμάντες του ώμου ρυθμίζονται και έχουν επένδυση, ώστε να διατηρούν το σακίδιο σταθερά και αναπαυτικά στην πλάτη σας.
Ταιριάζει με τα αξεσουάρ γραφείου και τα κουτιά αποθήκευσης στις σειρές SKÅDIS και TJENA.Το ύφασμα είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, κυρίως από μπουκάλια PET. Χρησιμοποιώντας τα απόβλητα ως πρώτη ύλη ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Το ύφασμα του σακιδίου πλάτης είναι αδιάβροχο.