Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
STARTTID, σακίδιο, 18 l, 004.848.75

STARTTID σακίδιο, 18 l

004.848.75

€ 24,99
120 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Όγκος: 18 l
Πλάτος: 27 cm
Βάθος: 11 cm
Ύψος: 56 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 42 cm
Πλάτος: 37 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.40 kg
Μεικτό βάρος: 0.40 kg
Ακαθάριστος όγκος: 3.9 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο) Φερμουάρ:
100% πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Οι τσάντες STARTTID είναι εφοδιασμένες με έξυπνες λειτουργίες που θα κάνουν τις εκδρομές σας με την οικογένεια πιο εύκολες. Έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, για να μην τους λείπει τίποτα.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο χέρι, μέγιστη θερμοκρασία (40°). Πλένεται χωριστά. Κλείστε το φερμουάρ πριν το πλύσιμο. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα. Στέγνωμα σε σχοινί απλώματος.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να συμπληρωθεί με τις πρακτικές τσάντες RENSARE που σας βοηθούν να παραμείνετε οργανωμένοι και την τσάντα SKYNKE που διπλώνει.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα στο ύφασμα αυτού του προϊόντος, καταναλώνουμε λιγότερες φυσικές πρώτες ύλες και μειώνουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Χάρη στο άνοιγμα στο πλάι με το φερμουάρ, έχετε εύκολη πρόσβαση στα πράγματά σας στο εσωτερικό, ακόμα κι όταν το σακίδιο είναι γεμάτο.Υπάρχει ένα ξεχωριστό τμήμα στο πίσω μέρος που χωράει ένας φορητός υπολογιστής 15”.
Οι ιμάντες του ώμου ρυθμίζονται και έχουν επένδυση, ώστε να διατηρούν το σακίδιο σταθερά και αναπαυτικά στην πλάτη σας.Το σακίδιο πλάτης έχει ένα πρακτικό εξωτερικό τμήμα όπου μπορείτε να φυλάσσετε, για παράδειγμα, τα κλειδιά και το κινητό σας τηλέφωνο, ώστε να τα βρίσκετε εύκολα.
Υπάρχει χώρος μέσα στις θήκες και για ένα μπουκάλι νερού όσο και για μία μεγαλύτερη ομπρέλα.Το ύφασμα είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Χρησιμοποιώντας τα απόβλητα ως πρώτη ύλη ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Το ύφασμα του σακιδίου πλάτης είναι αδιάβροχο.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern