Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
DROMSACK, σακίδιο, 204.412.86

DROMSACK σακίδιο

204.412.86

€ 34,99
170 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Όγκος: 21 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 48 cm
Πλάτος: 41 cm
Ύψος: 2 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.68 kg
Μεικτό βάρος: 0.68 kg
Ακαθάριστος όγκος: 4.3 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο) Ιμάντας:
100% πολυεστέρας Σεντόνι:
Πολυαιθυλενικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτό το διαχρονικό σακίδιο πλάτης χωράει ό,τι χρειάζεστε για μία μέρα σε διαρκή κίνηση: κάρτα μέσων μεταφοράς, δοχείο φαγητού, κινητό, εξοπλισμό προπόνησης και υπολογιστή. Ιδανικό αν θέλετε μία τσάντα με στιλ και κομψότητα που τα χωράει όλα!
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να συμπληρωθεί με άλλα τσάντες και σακίδια που ταιριάζουν στη σειρά DRÖMSÄCK, την τσάντα αγορών SKYNKE που διπλώνει και τις πρακτικές τσάντες RENSARE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το ύφασμα είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, κυρίως από μπουκάλια PET. Χρησιμοποιώντας τα απόβλητα ως πρώτη ύλη ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.Το πίσω μέρος του σακιδίου πλάτης έχει ένα τμήμα που χωράει έναν φορητό υπολογιστή 15” και μπροστά έχει μία εξωτερική θέση με 2 τσέπες για μικροαντικείμενα.
Χάρη στο άνοιγμα στο πλάι με το φερμουάρ, έχετε εύκολη πρόσβαση στα πράγματά σας στο εσωτερικό, ακόμα κι όταν το σακίδιο είναι γεμάτο.Ο ιμάντας έχει μία θήκη για τις κάρτες μέσων μεταφοράς: εύκολα τις βγάζετε ή τις σκανάρετε απευθείας μέσα από το ύφασμα όταν περνάτε από την πύλη ελέγχου εισιτηρίων.
Μπορείτε να βάλετε τα κλειδιά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στη θήκη μέσα στο σακίδιο πλάτης.Υπάρχει χώρος μέσα στις θήκες και για ένα μπουκάλι νερού όσο και για μία μεγαλύτερη ομπρέλα.
Όταν έχετε γεμίσει την τσάντα, απλώς τυλίξτε το πάνω μέρος της και στερεώστε το με έναν κρίκο.Μεταφέρεται εύκολα ως χειραποσκευή καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε το σακίδιο πλάτης στην αποσκευή καμπίνας.
Οι ιμάντες του ώμου ρυθμίζονται και έχουν επένδυση, ώστε να διατηρούν το σακίδιο σταθερά και αναπαυτικά στην πλάτη σας.Κίτρινο φερμουάρ που συνδυάζεται με την κίτρινη καρό φόδρα.
Το ύφασμα του σακιδίου πλάτης είναι αδιάβροχο.