Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
VETSKAP, μάσκα προστασίας πολλαπλών χρήσεων μη ιατρική/ M, 2 τεμ., 605.014.43

VETSKAP μάσκα προστασίας πολλαπλών χρήσεων μη ιατρική/ M, 2 τεμ.

605.014.43

€ 0,99
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ποσότητα συσκευασίας: 2 τεμ
Ύψος: 15 cm
Πλάτος: 25 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 17 cm
Πλάτος: 15 cm
Ύψος: 1 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.01 kg
Μεικτό βάρος: 0.02 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.2 l
Υλικό
Υλικό
Εξωτερική επίστρωση/ Ενδιάμεση επίστρωση/ Εσωτερική στρώση:
100% πολυπροπυλένιο Ελαστικός ιμάντας:
30% elastane, 70 % πολυεστέρας κλιπ:
Ατσάλι Κλωστή:
100 % πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Μέγιστη συρρίκνωση 4% Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Στεγνωτήριο: κανονική θερμοκρασία (μέγ. 80°C). Σιδέρωμα, μέγιστη θερμοκρασία 110°C. Όχι στεγνό καθάρισμα. Πλένεται στο πλυντήριο ρούχων (60°C) για τουλάχιστον 30 λεπτά. Μπορεί να πλυθεί μέχρι και 10 φορές και να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 11 φορές. Η μάσκα πρέπει να είναι απόλυτα στεγνή, ακόμα και τα πιο εσωτερικά στρώματά της.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Φιλτράρισμα >90% για σωματίδια μεγέθους > 3 (µm) που απελευθερώνονται από το άτομο που φοράει τη μάσκα. Μόνο για ενηλίκους. Η μάσκα προστασίας είναι ατομική. Η μάσκα προστασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μέγιστο χρονικό διάστημα 4 ωρών. Σε μία περίοδο 4 ωρών, η μάσκα προστασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Αφαιρέστε και αποθηκεύστε με όσο το δυνατόν μικρότερη επαφή. Προσαρμόστε τη μάσκα προστασίας πάνω από τη μύτη και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κενά ανάμεσα στο πρόσωπο και τη μάσκα προστασίας. Μην ακουμπάτε τη μάσκα προστασίας πριν τη χρησιμοποιήσετε. Αν την ακουμπήσετε, καθαρίστε τα χέρια σας με αντισηπτικό ή πλύντε τα με νερό και σαπούνι. Αφαιρέστε τη μάσκα προστασίας πρώτα από το πίσω τμήμα και μετά από το τμήμα του προσώπου. Μην ακουμπάτε το μπροστινό τμήμα της μάσκας προστασίας. Αποθηκεύστε τη μάσκα προστασίας σε μία καθαρή σακούλα. Αντικαταστήστε τη μάσκα προστασίας με μία καθαρή, μόλις υγρανθεί και πλύντε τη χρησιμοποιημένη μάσκα σύμφωνα με τις οδηγίες καθαρισμού της. Μπορείτε να τη στεγνώσετε ως εξής: χρησιμοποιώντας ένα στεγνωτήριο (πρώτα να καθαρίσετε το φίλτρο και να πλύνετε τα χέρια σας), ή να την αφήσετε να στεγνώσει σε καθαρή απλώστρα που έχετε απολυμάνει. Μη φοράτε τη μάσκα προστασίας κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης καθώς μπορεί να επηρεαστεί η λειτουργία αναπνοής της μάσκας. Σε περίπτωση αναπνευστικών προβλημάτων, αποφύγετε τη χρήση της μάσκας προστασίας. Πριν αποσύρετε τη μάσκα προστασίας, θα πρέπει να την πλύνετε σύμφωνα με τις οδηγίες καθαρισμού της. Στο τέλος της διάρκειας ζωής της, αποσύρετε τη μάσκα προστασίας σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Η μάσκα προστασίας, μη ιατρική, προτείνεται για ιδιωτική χρήση και συμπληρώνει τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες για τήρηση αποστάσεων. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από τους εργαζόμενους στον κλάδο της υγείας όταν έρχονται σε επαφή με ασθενείς.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Η μάσκα προστασίας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για ιατρική χρήση σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία 93/42/EEC, ούτε τις προϋποθέσεις για προσωπικό εξοπλισμό προστασίας (αναπνευστική μάσκα) σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία 2016/425.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi