Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SAMMANKOPPLA, χαλί χαμηλή πλέξη, 180x240 cm, 504.624.18

SAMMANKOPPLA χαλί χαμηλή πλέξη, 180x240 cm

504.624.18

€ 29,99
145 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 240 cm
Πλάτος: 180 cm
Εμβαδόν: 4.32 m²
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 180 cm
Πλάτος: -
Ύψος: -
Διάμετρος: 12 cm
Καθαρό βάρος : 1.97 kg
Μεικτό βάρος: 2.05 kg
Ακαθάριστος όγκος: 20.4 l
Υλικό
Υλικό
Νήμα:
100% πολυπροπυλένιο (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο) Στημόνι:
100% πολυπροπυλένιο
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο χέρι, μέγιστη θερμοκρασία (40°). Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Συνιστάται η χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Καθαρίζεται εύκολα. Αυτό το χαλί ταιριάζει κάτω από ένα τραπέζι 4 ατόμων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και όπως θέλετε μέσα στο σπίτι. Θα χρειαστείτε 1 αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιού STOPP FILT (165x235 cm) για αυτό το χαλί. Μπορείτε να το κόψετε αν χρειάζεται. Χρησιμοποιήστε το αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιών STOPP FILT για αυξημένη ασφάλεια και άνεση. Να τοποθετείται κάτω από ολόκληρο το χαλί.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Greyhound Original Bangkok
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πλαστικό σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες πρώτες ύλες και συμβάλλουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Το υλικό αυτού του προϊόντος μπορεί να ανακυκλωθεί. Παρακαλούμε ελέγξτε για τον κανονισμό ανακύκλωσης στην περιοχή σας, όπως επίσης και εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις. Το πλαστικό μπορεί να ανακυκλωθεί πολλές φορές, συμβάλλοντας στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Όλα τα προϊόντα που περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά πληρούν τις ίδιες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας που έχουμε σε όλα τα προϊόντα μας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το χαλί έχει αντίστροφα σχέδια στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την πλευρά που θέλετε να φαίνεται. Επιπλέον, γυρίζοντάς το μια στο τόσο, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Ελαφρύ, εύκολο να το σηκώσετε και να το μεταφέρετε.
Καθαρίζεται εύκολα. Απλά τινάξτε ή ξεπλύνετε με νερό.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Scandinavian Modern