Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
SPORUP, χαλί χαμηλό πέλος, 80x150 cm, 604.876.68

SPORUP χαλί χαμηλό πέλος, 80x150 cm

604.876.68

€ 29,99
145 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 150 cm
Πλάτος: 80 cm
Πάχος: 11 mm
Εμβαδόν: 1.20 m²
Πυκνότητα πέλους: 800 g/m²
Πάχος πέλους: 9 mm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 80 cm
Πλάτος: -
Ύψος: -
Διάμετρος: 13 cm
Καθαρό βάρος : 2.58 kg
Μεικτό βάρος: 2.72 kg
Ακαθάριστος όγκος: 10.6 l
Υλικό
Υλικό
Πέλος:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο) Επένδυση κάτω μέρους:
Συνθετικό λάτεξ
Σύνοψη
Σύνοψη
Ξέρετε ότι το χαλί SPORUP, με το μαλακό πέλος του και το βαθύ χρώμα του, είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET; Χρησιμοποιώντας τα απορρίμματα ως πηγή ενέργειας, είναι καλύτερη η αίσθηση κάτω από τα πόδια σας.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό, βουρτσίστε με μια μαλακή βούρτσα και ξεπλύνετε καλά με νερό. Αφήστε το χαλί να στεγνώσει εντελώς πριν από τη χρήση. Πλύσιμο στο χέρι, μέγιστη θερμοκρασία (40°). Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα. Περιστρέφετε και καθαρίζετε το χαλί με την ηλεκτρική σκούπα κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Επαγγελματικός καθαρισμός χαλιού, όταν χρειάζεται. Χρησιμοποιείτε πάντα το κανονικό εργαλείο καθαρισμού του δαπέδου, ποτέ όμως την περιστρεφόμενη βούρτσα όταν καθαρίζετε το χαλί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Χρησιμοποιήστε το αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιών STOPP FILT για αυξημένη ασφάλεια και άνεση. Να τοποθετείται κάτω από ολόκληρο το χαλί. Θα χρειαστείτε 1 αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιού STOPP FILT (65x125 cm) για αυτό το χαλί. Μπορείτε να το κόψετε αν χρειάζεται. Είναι χαλί μηχανής.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αντίκτυπο στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλουμε μέχρι το 2030, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας να είναι ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα και να τα προμηθευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα από πηγές όπως μπουκάλια PET σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες νέες πρώτες ύλες και ελαττώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, ενώ δίνουμε δεύτερη ευκαιρία χρήσης στα ήδη υπάρχοντα υλικά.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτό το φίνο νήμα έχει υφάνει ένα πέλος που είναι ανθεκτικό και απίστευτα μαλακό.Ιδανικό μέγεθος και σχήμα για μπροστά από το κρεβάτι ή για τον διάδρομο.
Το μοτίβο είναι αισθητό και με την όραση και με την αφή, χάρη στην ανάγλυφη υφή του.Συνδυάζεται ιδανικά με όλους τους τύπους δαπέδου, ακόμα και αυτούς με την υποδαπέδια θέρμανση.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Traditional