Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
PEKHULT, μαλακό παιχνίδι με φως νύκτας LED λειτουργία με μπαταρία, 19 cm, 504.700.03

PEKHULT μαλακό παιχνίδι με φως νύκτας LED λειτουργία με μπαταρία, 19 cm

504.700.03

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 18 cm
Ύψος: 19 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 20 cm
Πλάτος: 15 cm
Ύψος: 15 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.19 kg
Μεικτό βάρος: 0.30 kg
Ακαθάριστος όγκος: 4.1 l
Υλικό
Υλικό
Οπτικός φακός/ Βάση/ Βραχίονας στήριξης/ Βάση:
Πλαστικό ABS Ύφασμα:
100% πολυεστέρας Εσωτερικό υλικό:
Πολυεστερικές ίνες
Σύνοψη
Σύνοψη
Το φωτιστικό-κουνέλι με την φωτεινή κοιλιά είναι και ένας μαλακός φίλος για παιχνίδι αλλά και συντροφιά για τον ύπνο. Τα προϊόντα μας φωτισμού για παιδιά είναι επίσης ελεγμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές του κόσμου.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, ήπιο πρόγραμμα. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Στεγνωτήριο: χαμηλή θερμοκρασία (μέγ. 60°C). Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Οι μπαταρίες πωλούνται χωριστά. Χρειάζονται 2 τεμάχια τύπου AA. Η IKEA συνιστά τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες LADDA. Ενσωματωμένος φωτισμός LED. Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης σβήνει το φωτιστικό μετά από 15 λεπτά. Το απαλό φως χωρίς αντανάκλαση στο σκοτάδι, σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ μεγαλύτερη. Η πηγή φωτισμού έχει διάρκεια ζωής περίπου 25.000 ώρες. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 20 χρόνια, αν το φωτιστικό είναι αναμμένο για 3 ώρες την ημέρα. Για ηλικίες από 0 ετών. Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα, γι'αυτό μην ανησυχείτε. Αυτό το προϊόν δεν έχει χημικά που μπορεί να βλάψουν την υγεία του παιδιού σας. Το προϊόν φωτισμού δεν έχει αιχμηρές άκρες, μικρά κομμάτια, ανοίγματα ή άγκιστρα. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Jennifer Idrizi
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μια απαλή πίεση στην κοιλιά του κουνελιού είναι το μόνο που χρειάζεται για να φωτίσει και να διώξει μακριά τα φοβιστικά φαντάσματα.Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο για παιδιά.
Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το φωτιστικό όταν οι μπαταρίες χρειάζονται επαναφόρτιση ή όταν πρέπει να πλύνετε το κουνέλι.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Popular Traditional