Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
LURIGA, φωτιστικό νυκτός LED, 504.242.66

LURIGA φωτιστικό νυκτός LED

504.242.66

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (1 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Φωτεινή ροή: 2 lm
Πλάτος: 8 cm
Ύψος: 12 cm
Μήκος καλωδίου: 2 m
Ισχύς: 0.75 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 14 cm
Πλάτος: 12 cm
Ύψος: 10 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.23 kg
Μεικτό βάρος: 0.31 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.7 l
Υλικό
Υλικό
Καπέλο:
Συνθετικό καουτσούκ Σώμα/ Κουτί μπαταρίας:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου
Σύνοψη
Σύνοψη
Ένας έμπιστος φίλος για την ώρα του ύπνου. Ένα φωτάκι εκπέμπει ρυθμικούς παλμούς, σαν τον χτύπο της καρδιάς, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ηρεμίας για τα παιδιά. Ελεγμένο με βάση τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας στον κόσμο.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Για ηλικίες από 3 ετών και πάνω. Το φως ανάβει και σβήνει πιέζοντας το κεφάλι του ρακούν. Με την μπαταρία πλήρως φορτισμένη, φωτίζει για 15-18 ώρες. Η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη μετά από 5-8 ώρες. Περιλαμβάνονται 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA 1.2V NiMH. Περιλαμβάνεται μετασχηματιστής/φορτιστής. Ενσωματωμένος φωτισμός LED. Διάρκεια ζωής LED περίπου 25.000 ώρες. Όλα τα κορδόνια μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο στραγγαλισμού. Ποτέ μην τοποθετείτε ένα προϊόν με κορδόνια σε σημείο όπου μπορεί να έχει πρόσβαση το παιδί σε μία κούνια ή πάρκο. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Διώχνει τους νυχτερινούς εφιάλτες των παιδιών μακριά.Εκπέμπει ένα ρυθμικό και παλλόμενο φως που θυμίζει στο παιδί τον παλμό της μητέρας - απλώς πιέστε το κεφάλι του ρακούν.
Οι λαμπτήρες LED είναι ιδανικοί για φωτάκια νυκτός, ειδικά αφού έχουν διάρκεια ζωής έως και 25.000 ώρες. Τα παιδιά σας πιθανότατα θα ξεπεράσουν το φόβο τους για το σκοτάδι προτού σβήσουν τα φώτα.Ελεγμένο από πλευράς ασφαλείας και κατασκευασμένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε τα μικρά παιδιά να μην έχουν πρόσβαση στον λαμπτήρα.