Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
SILVERGLANS, ταινία φωτισμού LED μπάνιου με δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης 1 τεμ. 60 cm, 304.396.45

SILVERGLANS ταινία φωτισμού LED μπάνιου με δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης 1 τεμ. 60 cm

304.396.45

€ 25,00
125 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Φωτεινή ροή: 360 lm
Μήκος: 60 cm
Πλάτος: 1.8 cm
Ύψος: 1.8 cm
Μήκος καλωδίου: 2.0 m
Ισχύς: 5.4 W
Ποσότητα συσκευασίας: 1 τεμ
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 57 cm
Πλάτος: 7 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.29 kg
Μεικτό βάρος: 0.38 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.9 l
Υλικό
Υλικό
Φωτιστικό:
Αλουμίνιο, Πολυεστερικό χρώμα σε σκόνη Εξάρτημα διάχυσης του φωτός:
Πολυανθρακικό πλαστικό Βραχίονας στήριξης:
Πολυαμιδικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Ο φωτισμός δημιουργεί ατμόσφαιρα στο σπίτι και διευκολύνει τη ζωή σας. Αυτή η ταινία φωτισμού LED είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη σειρά ENHET αλλά φυσικά τοποθετείται το ίδιο εύκολα και στο ήδη υπάρχον μπάνιο σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί με τον ασύρματο ροοστάτη TRÅDFRI, που πωλείται χωριστά. Δείκτης Χρωματικής Απόδοσης: >90. Ενσωματωμένος φωτισμός LED. Η πηγή φωτισμού έχει διάρκεια ζωής περίπου 25.000 ώρες. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 20 χρόνια, αν το φωτιστικό είναι αναμμένο για 3 ώρες την ημέρα. Προσθέστε την πύλη δικτύου TRÅDFRI και την εφαρμογή IKEA Home smart για να ελέγχετε μέσω Amazon Alexa, Apple HomeKit ή Google Home. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Μπορείτε να συνδέσετε όσες ράγες φωτισμού LED θέλετε, αρκεί η συνολική ισχύς των προϊόντων να μην υπερβαίνει τη μέγιστη ισχύ του συνδεδεμένου μετασχηματιστή. Με τον ασύρματο ροοστάτη TRÅDFRI, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας χωρίς να έχετε ενσύρματη εγκατάσταση. Εγκεκριμένο για IP44. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Σε ορισμένες χώρες η ηλεκτρολογική εγκατάσταση μπορεί να γίνει μόνο από έναν εξουσιοδοτημένο ηλεκτρολόγο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές ηλεκτρικής ενέργειας. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον μετασχηματιστή SILVERGLANS στο μπάνιο, πρέπει να συνδεθεί στην ήδη υπάρχουσα ενσύρματη ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Συμπληρώνεται με τον μετασχηματιστή LED SILVERGLANS, πωλείται χωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταινία φωτισμού ΕΝΗΕΤ σε ντουλάπια τοίχου και σε ανοιχτά ράφια ως φωτισμό εργασίας - ή να την χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα απαλό φως μέσα σε ανοιχτά ράφια.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi