Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
FLOALT, πάνελ φωτισμού LED, συμβατό με ροοστάτη, 904.363.14

FLOALT πάνελ φωτισμού LED, συμβατό με ροοστάτη

904.363.14

€ 89,99
445 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (1 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Φωτεινή ροή: 670 lm
Πλάτος: 30 cm
Ύψος: 30 cm
Πάχος: 4 cm
Ισχύς: 12.5 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 37 cm
Πλάτος: 37 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.91 kg
Μεικτό βάρος: 2.20 kg
Ακαθάριστος όγκος: 6.4 l
Υλικό
Υλικό
Βραχίονας στήριξης/ Πλαίσιο:
Αλουμίνιο, Ηλεκτροστατική βαφή 'Οψη:
Πολυστυρενικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Το πάνελ φωτισμού φωτίζει τους πιο σκοτεινούς χώρους του σπιτιού σας. Συνδέστε ένα ή περισσότερα και ρυθμίστε το φως από το τηλεχειριστήριο ή το smartphone σας. Αυξομειώστε την ένταση και δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για χαλάρωση ή εργασία.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Φωτεινή ροή: 670 lumen. Ισχύς: 12,5 W. Κατανάλωση ενέργειας: 36 kWh/έτος, αν το πάνελ φωτισμού LED ανάβει για έως και 8 ώρες/ημέρα. Αυτό το προϊόν δίνει τη δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης της έντασης του φωτός. Με τον «Έξυπνο» φωτισμό ΙΚΕΑ μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό σας χωρίς να κάνετε εγκατάσταση στην παροχή. Το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI πωλείται χωριστά. Το πάνελ φωτισμού LED δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενσύρματους ροοστάτες. Σε ορισμένες χώρες η ηλεκτρολογική εγκατάσταση μπορεί να γίνει μόνο από έναν εξουσιοδοτημένο ηλεκτρολόγο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Ενσωματωμένος φωτισμός LED με διάρκεια περίπου 25.000 ώρες. Η θερμοκρασία χρώματος μπορεί να αλλάξει μεταξύ 2200 Kelvin (θερμό), 2700 Kelvin (θερμό λευκό) και 4000 Kelvin (ψυχρό λευκό). Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ή στον τοίχο. Ο μετασχηματιστής περιλαμβάνεται.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με ένα πάνελ «έξυπνου» φωτισμού LED μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό σας σε διάφορες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα ένα θερμότερο φως για το δείπνο και ένα πιο φωτεινό, ψυχρό φως για την εργασία.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI για να ρυθμίζετε έως και 10 πάνελ φωτισμού LED, λαμπτήρες LED ή πόρτες με φωτισμό LED με τον ίδιο τρόπο - ρυθμίστε την ένταση, ανάψτε, σβήστε και αλλάξτε από θερμό σε ψυχρό φωτισμό σε 3 βήματα.
Όταν προσθέσετε την πύλη ελέγχου TRÅDFRI και την IKEA Home smart εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα γκρουπ από πηγές φωτός και να τα ελέγχετε με διαφορετικούς τρόπους.Μια ιδανική επιλογή όταν δεν έχετε αρκετό φυσικό φως στο σπίτι ή στο γραφείο.