Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TRADFRI, λαμπτήρας LED E14 600 lumen ασύρματης ρύθμισης, 504.115.65

TRADFRI λαμπτήρας LED E14 600 lumen ασύρματης ρύθμισης

504.115.65

€ 24,99
120 πόντους ανταμοιβής
a_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 600 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 16 cm
Πλάτος: 8 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.13 kg
Μεικτό βάρος: 0.20 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.0 l
Υλικό
Υλικό
Δείτε περισσότερα
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα σε Ψυχρό λευκό (4000 Kelvin), Θερμό λευκό (2700 Kelvin), Θερμό (2200 Kelvin), Φως κεριού (1780 Kelvin), Κεχριμπάρι, Σκούρο ροδάκινο, Ροζ, Ανοιχτό μοβ και Ανοιχτό μπλε. Προσθέστε την πύλη δικτύου και την εφαρμογή και αλλάξετε επίσης σε: Ψυχρός ουρανός (6000 Kelvin), Δροσερό φως ημέρας (5000 Kelvin), Ανατολή (3000 Kelvin), Ροδάκινο, Σκούρο κόκκινο, Ανοικτό ροζ, Σκούρο ροζ, Σκούρο μοβ, Μπλε, Κιτρινοπράσινο και Κίτρινο. Αυτό το προϊόν δίνει τη δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης της έντασης του φωτός. Με τον «Έξυπνο» φωτισμό ΙΚΕΑ μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό σας χωρίς να κάνετε εγκατάσταση στην παροχή. Ο λαμπτήρας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενσύρματους ροοστάτες. Το τηλεχειριστήριο και η πύλη δικτύου TRÅDFRI πωλούνται ξεχωριστά. Χρειάζεστε μία από τις συσκευές ελέγχου της σειράς TRÅDFRI (τηλεχειριστήριο, ασύρματο ροοστάτη ή ασύρματο αισθητήρα κίνησης) για να συνδέσετε τις πηγές φωτός με την πύλη δικτύου και την εφαρμογή. Αυτός ο λαμπτήρας LED παράγει τόσο φως όσο και ένας συμβατικός λαμπτήρας πυρακτώσεως 48W. Διάρκεια ζωής LED περίπου 25.000 ώρες. Χρησιμοποιήστε έναν λαμπτήρα σε ιριδίζον λευκό χρώμα αν έχετε ένα απλό καπέλο φωτιστικού ή φωτιστικό και θέλετε έναν ομοιόμορφο και διάχυτο φωτισμό. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: 0,5W. Ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασίες από -20°C έως +40°C. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή IKEA Home Smart από το Google Play ή το App Store, ανάλογα την συσκευή που έχετε.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Στη συλλογή μας θα βρείτε μόνο φωτισμό LED. Δεν περιέχει υδράργυρο. Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με έναν «έξυπνο» λαμπτήρα LED μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση και να αλλάξετε το χρώμα του φωτισμού σας, προσαρμόζοντάς τον σε διάφορες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα, ένα θερμότερο φως για δείπνο και ένα φωτεινότερο, ψυχρότερο φως για εργασία.Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI για να ρυθμίσετε έως και 10 λαμπτήρες LED που θα συμπεριφέρονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε, αυξομειώστε την ένταση και αλλάξτε ανάμεσα σε 9 διαφορετικά χρώματα/λευκούς τόνους.
Οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν έως και 85% λιγότερη ενέργεια και διαρκούν 20 φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.Σας βοηθά να μειώσετε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς με τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτός εξοικονομείτε ενέργεια.