Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
MYRVARV, εύκαμπτη ταινία φωτισμού LED με δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης, 2 m, 303.049.67

MYRVARV εύκαμπτη ταινία φωτισμού LED με δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης, 2 m

303.049.67

€ 29,99
145 πόντους ανταμοιβής
a_plus_plus
Μέγεθος:
2 m
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 2 m
Πλάτος: 1.3 cm
Ύψος: 1.0 cm
Μήκος καλωδίου: 3.5 m
Ισχύς: 12 W
Φωτεινή ροή: 1200 lm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 27 cm
Πλάτος: 21 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.23 kg
Μεικτό βάρος: 0.37 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.5 l
Υλικό
Υλικό
Φωτιστικό/ κάλυμμα στομίου:
Σιλικόνη Βραχίονας στήριξης:
Πολυανθρακικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Γίνετε δημιουργικοί με τον φωτισμό σας. Αυτή η ταινία LED μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους - σε συρτάρια, πίσω από την τηλεόραση, δίπλα στο αγαπημένο σας έργο τέχνης ή κάτω από το κρεβάτι σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε προσεκτικά, με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να κοπεί στο επιθυμητό μέγεθος. Λειτουργεί με ΙΚΕΑ Home smart. Προσθέστε την πύλη δικτύου TRÅDFRI και την εφαρμογή IKEA Home smart για να ελέγχετε μέσω Amazon Alexa, Apple HomeKit ή Google Home. Ενσωματωμένος φωτισμός LED. Συνιστάται η χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Εγκεκριμένο για IP20. Το προϊόν αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι, κρατήστε το μακριά από παιδιά. Συμπληρώνεται με τον μετασχηματιστή LED TRÅDFRI και το καλώδιο τροφοδοσίας FÖRNIMMA, πωλούνται χωριστά. Η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί με τον ασύρματο ροοστάτη TRÅDFRI, που πωλείται χωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αντίκτυπο στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλουμε μέχρι το 2030, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας να είναι ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα και να τα προμηθευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ιδανικό για χρήση σε περιορισμένους χώρους, όπως ντουλάπια, ράφια και συρτάρια, γιατί ο LED φωτισμός επέμπει χαμηλή θερμότητα.Αν συνδέσετε την ταινία φωτισμού με τον μετασχηματιστή TRÅDFRI και τον ασύρματο ροοστάτη, μπορείτε εύκολα να τα ανάψετε, να σβήσετε και να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας όπως χρειάζεται.
Χρησιμοποιεί λαμπτήρες LED, οι οποίοι καταναλώνουν έως και 85% λιγότερη ενέργεια και διαρκούν 20 φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi