Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SKYDRAG, ταινία φωτισμού LED ντουλάπας/πάγκου με αισθητήρα με δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης, 80 cm, 104.395.90

SKYDRAG ταινία φωτισμού LED ντουλάπας/πάγκου με αισθητήρα με δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης, 80 cm

104.395.90

€ 30,00
150 πόντους ανταμοιβής
a_plus_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Φωτεινή ροή: 530 lm
Μήκος: 80 cm
Πλάτος: 1.8 cm
Ύψος: 1.8 cm
Μήκος καλωδίου: 3.5 m
Ισχύς: 7.7 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 77 cm
Πλάτος: 7 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.35 kg
Μεικτό βάρος: 0.45 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.3 l
Υλικό
Υλικό
Φωτιστικό:
Αλουμίνιο, Πολυεστερικό χρώμα σε σκόνη Εξάρτημα διάχυσης του φωτός:
Πολυανθρακικό πλαστικό Βραχίονας στήριξης:
Πολυαμιδικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Ο καλός φωτισμός δημιουργεί ατμόσφαιρα, είναι λειτουργικός και κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Αυτή η ταινία φωτισμού LED είναι σχεδιασμένη για τις σειρές ENHET και PLATSA, αλλά έχει εύκολη εγκατάσταση και σε άλλες κουζίνες και ντουλάπες.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Συμπληρώνεται με τον μετασχηματιστή LED TRÅDFRI και το καλώδιο τροφοδοσίας FÖRNIMMA, πωλούνται χωριστά. Μπορείτε να συνδέσετε όσες ράγες φωτισμού LED θέλετε, αρκεί η συνολική ισχύς των προϊόντων να μην υπερβαίνει τη μέγιστη ισχύ του συνδεδεμένου μετασχηματιστή. Η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί με τον ασύρματο ροοστάτη TRÅDFRI, που πωλείται χωριστά. Ενσωματωμένος φωτισμός LED. Η πηγή φωτισμού έχει διάρκεια ζωής περίπου 25.000 ώρες. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 20 χρόνια, αν το φωτιστικό είναι αναμμένο για 3 ώρες την ημέρα. Χρώμα φωτός: θερμό λευκό (2700 Kelvin). Προσθέστε την πύλη δικτύου TRÅDFRI και την εφαρμογή IKEA Home smart για να ελέγχετε μέσω Amazon Alexa, Apple HomeKit ή Google Home. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Δείκτης Χρωματικής Απόδοσης: >90.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν έως και 85% λιγότερη ενέργεια και διαρκούν 20 φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταινία φωτισμού SKYDRAG στη ντουλάπα PLATSA για να έχετε ένα πιο απαλό φως, που σας βοηθάει να βρίσκετε γρήγορα τα κατάλληλα ρούχα, ακόμα και στα πρωινά με το περισσότερο σκοτάδι.
Αν συνδέσετε την ταινία φωτισμού με τον μετασχηματιστή TRÅDFRI και τον ασύρματο ροοστάτη, μπορείτε εύκολα να τα ανάψετε, να σβήσετε και να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας όπως χρειάζεται.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi