Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
FREKVENS, ηχείο, 404.283.35

FREKVENS ηχείο

404.283.35

€ 34,99 € 79,00
170 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 10 cm
Βάθος: 10 cm
Ύψος: 20 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 32 cm
Πλάτος: 19 cm
Ύψος: 18 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.39 kg
Μεικτό βάρος: 1.76 kg
Ακαθάριστος όγκος: 10.2 l
Υλικό
Υλικό
Λαβή:
93% βαμβάκι, 7% πολυεστέρας Επιφάνεια πλάτης/ Βάση:
Πλαστικό ABS Πόδια:
Αντικολλητική επένδυση
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Ισχύς εξόδου ενισχυτή: 1 x 8W. Bluetooth® έκδοση 4.2 Τάση εισόδου 100-240V. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής μικρότερη από: 0,5 W. Μπορείτε να συνδέσετε έως και 8 συσκευές Bluetooth στο ηχείο. Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης εξοικονομεί ενέργεια όταν το ηχείο δε χρησιμοποιείται. Μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και 7 σποτ και ηχεία FREKVENS. Περιλαμβάνονται: 1 κλειδί άλλεν, 8 βίδες, 4 μανταλάκια και 4 βραχίονες.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
FREE RANGE
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Συνδέστε και αναπαράγετε τις αγαπημένες σας μελωδίες από το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα Bluetooth®.Η πιο κοντινή πρίζα είναι πολύ μακριά; Κανένα πρόβλημα, η μπαταρία θα δίνει ενέργεια στο FREKVENS ηχείο σας 10x20 cm έως και για 10 ώρες.
Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το ηχείο και να το τοποθετήσετε όπου θέλετε με σταθερότητα καθώς έχει 1 χερούλι και ένα σετ ποδιών.Η μπαταρία BRAUNIT είναι η πηγή ενέργειας για το ηχείο FREKVENS.
Μπορείτε να συνδυάσετε τα ηχεία FREKVENS, τον φωτισμό και τα αξεσουάρ με βάση τις ανάγκες σας και την διάθεσή σας, και να τα αλλάζετε όσο συχνά θέλετε.Μέσω των εισόδων AC (in/out), μπορείτε να συνδέσετε τα ηχεία και τον φωτισμό σε αλυσίδα και μετά να τα συνδέσετε όλα μαζί σε μία κοινή πρίζα.
Μπορείτε να συνδέσετε το ηχείο σε συσκευές που δε διαθέτουν Bluetooth® χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο AUX 3,5 mm.Αν προτιμάτε ένα απλό, μίνιμαλ στιλ, μπορείτε να αφαιρέσετε τις προσόψεις και έτσι κάποια τμήματα του ηχείου να φαίνονται.