Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENEBY, ηχείο bluetooth, 503.576.29

ENEBY ηχείο bluetooth

503.576.29

€ 39,99 € 59,99
195 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (197 KB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 20 cm
Βάθος: 8 cm
Ύψος: 20 cm
Ισχύς: 39 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 29 cm
Πλάτος: 25 cm
Ύψος: 13 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.62 kg
Μεικτό βάρος: 2.14 kg
Ακαθάριστος όγκος: 9.3 l
Υλικό
Υλικό
Λαβή:
Αλουμίνιο Βίδα:
Ανοξείδωτο ατσάλι Πάνελ επικάλυψης/ Βάση/ Επιφάνεια πλάτης/ Πόμολο/ Κάλυμμα/ Κορνίζα:
Πλαστικό ABS Βάση:
100% πολυεστέρας Κάλυμμα βίδας:
Συνθετικό καουτσούκ Καπάκι:
Πολυανθρακικό πλαστικό Πόδια:
Σιλικόνη
Σύνοψη
Σύνοψη
Σας δίνει μια καθαρή και δυνατή εμπειρία ήχου όπου κι αν το τοποθετείτε - είτε στέκεται είτε τοποθετείται στον τοίχο. Επιλέξτε την εμφάνιση που σας αρέσει είτε με το μπροστινό ύφασμα είτε με εκτεθειμένα τα μέρη του ηχείου για ένα μινιμαλιστικό στιλ.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης εξοικονομεί ενέργεια όταν το ηχείο δε χρησιμοποιείται. Ισχύς εξόδου ενισχυτή 20W. Συμπληρώνεται με μπαταρία ENEBY για 8-10 ώρες παιχνιδιού, πωλείται χωριστά. Μπορείτε να συνδέσετε έως και 8 συσκευές Bluetooth στο ηχείο. Μπορεί να συμπληρωθεί με το στήριγμα τοίχου ENEBY, που πωλείται χωριστά. Μπορεί να συμπληρωθεί με τη βάση ηχείου ENEBY, που πωλείται χωριστά. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής μικρότερη από: 0,5 W. Τάση εισόδου 100-240V. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ένα διακριτικό και φορητό ηχείο με καθαρό, δυνατό ήχο.Μπορείτε να πάρετε τη μουσική μαζί σας προσθέτοντας την μπαταρία ENEBY, πωλείται χωριστά.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί του ηχείου για να το ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε και να ρυθμίσετε διαισθητικά τα μπάσα, τα πρίμα ή την ένταση.Συνδέστε και αναπαράγετε τις αγαπημένες σας μελωδίες από το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα Bluetooth®.
Μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο στο τραπέζι ή στο δάπεδο κρεμώντας το ηχείο από το χερούλι που περιλαμβάνεται.Στερεώστε το ηχείο στον τοίχο ή τοποθετήστε το με το στήριγμα τοίχου ENEBY ή τη βάση ηχείων ENEBY, που πωλούνται χωριστά.
Διατίθεται σε μαύρο ή λευκό χρώμα ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιό σας.Μπορείτε να συνδέσετε το ηχείο σε συσκευές που δε διαθέτουν Bluetooth® χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο AUX 3,5 mm.
Αν προτιμάτε μια καθαρή μινιμαλιστική εμφάνιση, μπορείτε να αφαιρέσετε το μπροστινό ύφασμα και να αφήσετε τα μέρη του ηχείου να είναι εκτεθειμένα.