Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
ENEBY, ηχείο bluetooth, 30x30 cm, 504.575.77

ENEBY ηχείο bluetooth, 30x30 cm

504.575.77

€ 99,00
495 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 30 cm
Βάθος: 11 cm
Ύψος: 30 cm
Ισχύς: 40 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 39 cm
Πλάτος: 35 cm
Ύψος: 16 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 3.75 kg
Μεικτό βάρος: 4.44 kg
Ακαθάριστος όγκος: 21.3 l
Υλικό
Υλικό
Βάση/ Επιφάνεια πλάτης/ Πόμολο/ Κάλυμμα/ Πλαίσιο:
Πλαστικό ABS Βάση:
100% πολυεστέρας Κάλυμμα βίδας:
Συνθετικό καουτσούκ Πόδια:
Σιλικόνη
Σύνοψη
Σύνοψη
Σας δίνει μια καθαρή και δυνατή εμπειρία ήχου όπου κι αν το τοποθετείτε - είτε στέκεται είτε τοποθετείται στον τοίχο. Επιλέξτε την εμφάνιση που σας αρέσει είτε με το μπροστινό ύφασμα είτε με εκτεθειμένα τα μέρη του ηχείου για ένα μινιμαλιστικό στιλ.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης εξοικονομεί ενέργεια όταν το ηχείο δε χρησιμοποιείται. Ισχύς εξόδου ενισχυτή 42W. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής μικρότερη από: 0,5 W. Τάση εισόδου 100-240V. Μπορεί να συμπληρωθεί με το στήριγμα τοίχου ENEBY, που πωλείται χωριστά. Μπορεί να συμπληρωθεί με τη βάση ηχείου ENEBY, που πωλείται χωριστά. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ένα διακριτικό και φορητό ηχείο με καθαρό, δυνατό ήχο.Συνδέστε και αναπαράγετε τις αγαπημένες σας μελωδίες από το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα Bluetooth®.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί του ηχείου για να το ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε και να ρυθμίσετε διαισθητικά τα μπάσα, τα πρίμα ή την ένταση.Στερεώστε το ηχείο στον τοίχο ή τοποθετήστε το με το στήριγμα τοίχου ENEBY ή τη βάση ηχείων ENEBY, που πωλούνται χωριστά.
Μπορείτε να συνδέσετε το ηχείο σε συσκευές που δε διαθέτουν Bluetooth® χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο AUX 3,5 mm.Με διαστάσεις που ταιριάζουν στη ραφιέρα KALLAX.
Διατίθεται σε μαύρο ή λευκό χρώμα ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιό σας.Μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε το ηχείο στο σπίτι που θέλετε, καθώς η θύρα μπάσων στο πίσω μέρος λειτουργεί και ως λαβή.
Αν προτιμάτε μια καθαρή μινιμαλιστική εμφάνιση, μπορείτε να αφαιρέσετε το μπροστινό ύφασμα και να αφήσετε τα μέρη του ηχείου να είναι εκτεθειμένα.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern