Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
FIXA, Αλφάδι λέιζερ, 302.507.09

FIXA Αλφάδι λέιζερ

302.507.09

€ 12,99
60 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 28 cm
Πλάτος: 13 cm
Ύψος: 4 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.13 kg
Μεικτό βάρος: 0.20 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.4 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό ABS, Συνθετικό καουτσούκ
Σύνοψη
Σύνοψη
Η σειρά FIXA διαθέτει όλα τα εργαλεία και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να φτιάξετε το σπίτι σας όπως ακριβώς θέλετε. Συμπληρώστε τα εργαλεία που ήδη έχετε ή δημιουργήστε ένα σετ για όλα τα μελλοντικά σας έργα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ακτινοβολία λέιζερ. Αποφύγετε την απευθείας επαφή με τα μάτια. Μαγνητικό πεδίο: κρατήστε το αλφάδι με λέιζερ μακριά από ανθρώπους με καρδιακό βηματοδότη, μαγνητικά μέσα αποθήκευσης δεδομένων και εξοπλισμό ευαίσθητο στο μαγνητικό πεδίο. Λειτουργεί σε απόσταση μέχρι 3 μέτρα. Οι μπαταρίες πωλούνται χωριστά. Χρειάζονται 2 τεμ 1.5V DC LR03 (AAA). Τα εξαρτήματα στερέωσης του αλφαδιού στον τοίχο δεν περιλαμβάνονται.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αλφάδι με λέιζερ ή σαν κανονικό αλφάδι.Μπορείτε να τοποθετήσετε ράφια, εικόνες και πλακάκια σε ευθεία, γιατί το αλφάδι με λέιζερ, προβάλλει καθαρά μια ακτίνα λέιζερ στον τοίχο, ακόμη και στο φως του ήλιου.
Ευκολία στη χρήση, ακόμα και για ένα άτομο - στερεώστε το αλφάδι με το λέιζερ στον τοίχο, έτσι ώστε να ελευθερώσετε τα χέρια σας για να εργαστείτε.Μπορείτε να στερεώσετε το αλφάδι σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες, ώστε να είναι εύκολο να στοχεύσετε και να κάνετε ίσιες γραμμές.