Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TRANHULT, ράφι, 804.549.02

TRANHULT ράφι

804.549.02

€ 24,99
120 πόντους ανταμοιβής
Υλικό:
ξύλο λεύκας
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 120 cm
Βάθος: 30 cm
Πάχος: 2.4 cm
Μέγιστο φορτίο: 20 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 126 cm
Πλάτος: 31 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 4.55 kg
Μεικτό βάρος: 4.93 kg
Ακαθάριστος όγκος: 10.8 l
Υλικό
Υλικό
Μασίφ ξύλο λεύκας, Ουδέτερη ακρυλική λάκα
Σύνοψη
Σύνοψη
Με αυτό επίτοιχο ράφι, μπορείτε να αξιοποιήσετε τους άδειους τοίχους σας για να παρουσιάσετε τα πράγματά σας. Χρησιμοποιήστε το στο υπνοδωμάτιο, ως μπουφέ στο καθιστικό, ως ράφι παρουσίασης δίπλα στην τραπεζαρία, ή ό,τι άλλο επιλέξετε.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ένα ράφι μήκους 120 cm αντέχει μέγιστο βάρος φορτίου 20 kg όταν στηρίζεται από 3 βραχίονες και μέγιστο βάρος φορτίου 10 kg όταν στηρίζεται από 2 βραχίονες, όταν έχει τοποθετηθεί σωστά στον τοίχο. Το μέγιστο βάρος φορτίου αντιστοιχεί στο μέγιστο βάρος που αντέχει το ράφι πριν αποκτήσει κλίση. Για να αποφύγετε αυτόν τον κίνδυνο, μοιράστε ομοιόμορφα το βάρος πάνω στο ράφι. Όταν συνδυάζονται με τον βραχίονα GRANHULT, τα ράφια μήκους 80 cm και 120 cm αντέχουν μέγιστο βάρος φορτίου 10 kg καθώς υποστηρίζονται από 2 μόνο βραχίονες. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους εξαρτημάτων στερέωσης. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Αν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο των εξαρτημάτων στερέωσης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα κατάστημα εργαλείων της περιοχής σας. Συμπληρώνεται με 3 βραχίονες. Πωλούνται χωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ένα απλό και πρακτικό επίτοιχο ράφι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως λύση αποθήκευσης και ως ράφι παρουσίασης.Με ένα ράφι τοίχου, κάνετε πολύ καλή χρήση του χώρου του τοίχου, ενώ εξοικονομείτε χώρο στο δάπεδο.
Το επίτοιχο ράφι έχει μια λοξή και μια λεία άκρη στην μακριά του πλευρά, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια άκρη θα «κοιτάει» προς το δωμάτιο, ανάλογα ποιο από τα δυο διαφορετικά στιλ προτιμάτε.Μπορείτε να κόψετε το επίτοιχο ράφι ακριβώς στο μήκος που χρειάζεστε και χρησιμοποιήστε την αγκύλη GRANHULT για να κρύψετε την κομμένη άκρη.
Το μασίφ ξύλο είναι ένα φυσικό, ανανεώσιμο και εύκολα διαχωρίσιμο υλικό.