Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
EKBACKEN, πάγκος εργασίας, 104.090.17

EKBACKEN πάγκος εργασίας

104.090.17

€ 100,00
500 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
25 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 246 cm
Βάθος: 63.5 cm
Πάχος: 2.8 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 253 cm
Πλάτος: 65 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 28.52 kg
Μεικτό βάρος: 30.29 kg
Ακαθάριστος όγκος: 55.5 l
Υλικό
Υλικό
Μοριοσανίδα, Laminate, Πλαστικό πολυπροπυλενίου, Laminate
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτή η ματ μαύρη επιφάνεια εργασίας έχει μια απαλή βελούδινη αίσθηση, παρόλο που είναι ανθεκτική κι έχει εύκολη φροντίδα. Ο πρωτοποριακός τρόπος κατασκευής του laminate την κάνει ανθεκτική στις δαχτυλιές. Διαθέσιμη να την πάρετε σπίτι σας σήμερα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το laminate είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό. Παρόλα αυτά καλό είναι να μην τοποθετείτε καυτές κατσαρόλες ή τηγάνια απευθείας πάνω στον πάγκο χωρίς μία βάση για κατσαρόλες. Μην τοποθετήσετε μια τοστιέρα, καφετιέρα, βραστήρα ή άλλες συσκευές της κουζίνας που εκπέμπουν θερμότητα, πάνω σε μια ένωση μεταξύ δύο επιφανειών εργασίας, γιατί η θερμότητα μπορεί να καταστρέψει την ένωση. Ακατάλληλο για χρήση σε δωμάτια με υγρασία.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ο πάγκος έχει μαλακή αίσθηση και ένα ματ μαύρο φινίρισμα που αποτρέπει τις αντανακλάσεις, δίνοντάς του μια διαχρονική και κομψή εικόνα.Είναι εύκολο να καθαρίσετε τον πάγκο, χάρη στις ιδιότητές του να απωθεί τις δαχτυλιές και το νερό.
Ο πάγκος έχει υψηλή ανθεκτικότητα σε γρατσουνιές, υγρά, θερμότητα, λεκέδες από τροφές και φθορά που προκλήθηκε από χτυπήματα και απορρυπαντικά.Δημιουργήστε μία απόλυτα ταιριαστή εμφάνιση, συνδυάζοντας αυτόν τον πάγκο με το αντίστοιχο επίτοιχο πάνελ.
Μπορείτε να κόψετε τον πάγκο εργασίας στο μήκος που επιθυμείτε και να καλύψετε τις άκρες με τις 2 ταινίες μπορντούρας που περιλαμβάνονται.25 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.