Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SENSUELL, κατσαρόλα με καπάκι, 4 l, 103.245.46

SENSUELL κατσαρόλα με καπάκι, 4 l

103.245.46

€ 39,99
195 πόντους ανταμοιβής
Υλικό:
ανοξείδωτο ατσάλι
Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα
Επιλέξτε κατάστημα
 • Επιλέξτε κατάστημα
 • IKEA Αεροδρόμιο
  (16 τεμάχια)
 • IKEA Θεσσαλονίκη
  (8 τεμάχια)
 • IKEA Κηφισός
  (11 τεμάχια)
 • IKEA Θεσσαλία
  (9 τεμάχια)
 • IKEA Ιωάννινα
  (7 τεμάχια)
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online.
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 12 cm
Διάμετρος: 24 cm
Όγκος: 4 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 26 cm
Πλάτος: 25 cm
Ύψος: 14 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.82 kg
Μεικτό βάρος: 2.12 kg
Ακαθάριστος όγκος: 9.0 l
Υλικό
Υλικό
Σώμα:
Ανοξείδωτο ατσάλι, Αλουμίνιο Καπάκι:
Ανοξείδωτο ατσάλι, Γυαλί ασφαλείας, Σιλικόνη Χερούλι:
Ανοξείδωτο ατσάλι
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το καπάκι της κατσαρόλας SENSUELL ταιριάζει και με την κατσαρόλα για σοτάρισμα της ίδιας σειράς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το εξάρτημα ατμού STABIL.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Το υλικό αυτού του προϊόντος μπορεί να ανακυκλωθεί. Παρακαλούμε ελέγξτε για τον κανονισμό ανακύκλωσης στην περιοχή σας, όπως επίσης και εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Τα κεκλιμένα και εύκολα στο κράτημα χερούλια σάς διευκολύνουν να αδειάσετε το περιεχόμενο της κατσαρόλας με ασφάλεια.Το καπάκι έχει ένα γυάλινο παράθυρο που σας επιτρέπει να ελέγχετε το περιεχόμενο της κατσαρόλας ενώ μαγειρεύετε.
Ολόκληρη η κατσαρόλα, τόσο η βάση όσο και τα πλαϊνά της, διαθέτουν μία στρώση από θερμοαγώγιμο αλουμίνιο μεταξύ δύο στρώσεων από ανοξείδωτο ατσάλι. Έτσι, η θερμότητα διαχέεται ομοιόμορφα, ρυθμίζεται εύκολα και το φαγητό ζεσταίνεται από πολλές πλευρές.Το σκεύος έχει ιδιαίτερα παχύ τοίχωμα και βάση, που διανέμουν τη θερμότητα ομοιόμορφα και δίνουν πολύ καλό αποτέλεσμα στο μαγείρεμα.
Το εσωτερικό με κλίμακα σάς διευκολύνει να μετρήσετε την ποσότητα του υγρού, κατευθείαν μέσα στην κατσαρόλα.Μπορείτε να μαγειρεύετε το φαγητό σε χαμηλή θερμοκρασία και να εξοικονομείτε ενέργεια, καθώς το ανοξείδωτο ατσάλι του τηγανιού απορροφά τη θερμότητα και τη συγκρατεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες εστιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής.Το καπάκι έχει κλίση στο εσωτερικό, έτσι ώστε οι υγροποιημένοι υδρατμοί να πέφτουν μέσα στην κατσαρόλα κατά το μαγείρεμα - αντί να στάζουν στον πάγκο σας όταν αφαιρείτε το καπάκι.
Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, που την κάνει πολύ ανθεκτική και εύκολη στο καθάρισμα.Το άνοιγμα εξαερισμού του ατμού μειώνει την πίεση, ώστε το φαγητό να μην ξεχειλίσει από το βράσιμο.
Χρησιμοποιώντας το καπάκι, το περιεχόμενο της κατσαρόλας φτάνει πιο γρήγορα σε σημείο βρασμού, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.