Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

IKEA 365+ κατσαρόλα με καπάκι 5 l

102.567.50

€ 29,99
145 πόντους ανταμοιβής
Υλικό:
ανοξείδωτο ατσάλι/γυαλί
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
15 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 16 cm
Διάμετρος: 24 cm
Όγκος: 5 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 33 cm
Πλάτος: 24 cm
Ύψος: 16 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 2.15 kg
Μεικτό βάρος: 2.18 kg
Ακαθάριστος όγκος: 12.5 l
Υλικό
Υλικό
Καπάκι:
Γυαλί ανθεκτικό στη θερμότητα Χερούλι/ Κάλυμμα/ Σώμα:
Ανοξείδωτο ατσάλι
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το ένθετο εξάρτημα ατμού, το ένθετο εξάρτημα για βράσιμο και το ένθετο εξάρτημα για ζυμαρικά 5l STABIL, προσαρμόζονται. Μπορεί να συνδυαστεί με το καπάκι διαμ. 24 cm STABIL.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το γυάλινο καπάκι σάς επιτρέπει να ελέγχετε το περιεχόμενο της κατσαρόλας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.Το εσωτερικό με κλίμακα σάς διευκολύνει να μετρήσετε την ποσότητα του υγρού, κατευθείαν μέσα στην κατσαρόλα.
Βάση με μια στρώση αλουμινίου, μεταξύ δύο στρώσεων ανοξείδωτου χάλυβα. Προσφέρει ομοιόμορφη και αποδοτική ενεργειακά θερμότητα, που μειώνει τον κίνδυνο να καεί το φαγητό ή να κολλήσει στο σκεύος.Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό των χερουλιών μπορείτε να στοιβάξετε τις μικρότερες κατσαρόλες στις μεγαλύτερες της ίδιας σειράς, ώστε να καταλαμβάνουν λίγο χώρο.
Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες εστιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής.Η εξωτερική ματ επιφάνεια, καλύπτει τους λεκέδες καλύτερα από μια λεία-γυαλιστερή επιφάνεια.
Το άνοιγμα εξαερισμού του ατμού μειώνει την πίεση, ώστε το φαγητό να μην ξεχειλίσει από το βράσιμο.Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, που κάνει το σκεύος ανθεκτικό και εύκολο να καθαριστεί.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σκεύος στο φούρνο, καθώς είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και το καπάκι από πυρίμαχο γυαλί.Χρησιμοποιώντας το καπάκι, το περιεχόμενο της κατσαρόλας φτάνει πιο γρήγορα σε σημείο βρασμού, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.