Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENHET, σκελετός βάσης για νιπτήρα, 60x40x60 cm, 404.644.70

ENHET σκελετός βάσης για νιπτήρα, 60x40x60 cm

404.644.70

€ 65,00
325 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 60 cm
Βάθος: 40 cm
Ύψος: 60 cm
Μέγιστο φορτίο/ράφι: 12 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 61 cm
Πλάτος: 43 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 5.35 kg
Μεικτό βάρος: 6.90 kg
Ακαθάριστος όγκος: 16.9 l
Υλικό
Υλικό
Σωλήνες:
Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Ράφι:
Γαλβανιζέ ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Σφήνα:
Ατσάλι, Εποξική/ακρυλική επίστρωση
Σύνοψη
Σύνοψη
Με τη σειρά ΕΝΗΕΤ μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε το μπάνιο σας με αυτή τη νέα λύση μπάνιου. Αυτός ο σκελετός έχει σχεδιαστεί για νιπτήρα με ανοιχτό χώρο αποθήκευσης από κάτω. Διαμορφώστε τον με το αγαπημένο σας χρώμα.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρίστε με ένα ήπιο διάλυμμα σαπουνιού. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Τα υγρά σημάδια θα πρέπει να στεγνώνονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να διακόπτεται η διείσδυση της υγρασίας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο για ασφαλή εγκατάσταση. Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικά είδη στηριγμάτων. Χρησιμοποιήστε τα στηρίγματα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Συμπληρώνεται με τον νιπτήρα TVÄLLEN 60 cm και το σιφόνι και το πώμα αποστράγγισης RÄNNILEN, πωλούνται χωριστά. Μπορεί να συμπληρωθεί με 4 πόδια ΕΝΗΕΤ για σκελετό, πωλούνται χωριστά. Περιλαμβάνονται τα συνδετικά στηρίγματα για να ενώσετε πολλούς σκελετούς βάσης.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden/F Cayouette
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτός ο ανοιχτός σκελετός έχει κατασκευαστεί για νιπτήρα και έχει 2 ράφια που σας δίνουν εύκολη πρόσβαση στις πετσέτες και στα πράγματα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα σύνθεση για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στιλ στο σπίτι. Θέλετε να παρουσιάσετε τα πράγματα που σας αρέσουν ή μπορείτε να τονίσετε ένα θέμα ή χρώμα.
Η ανοιχτή αποθήκευση δημιουργεί την αίσθηση ευρυχωρίας στο δωμάτιο σε σχέση με την κλειστή αποθήκευση.Γιατί να μη δοκιμάσετε τον ιδανικό συνδυασμό ανοιχτής και κλειστής αποθήκευσης; Τοποθετήστε αυτά που χρησιμοποιείτε συχνά στους ανοιχτούς σκελετούς ΕΝΗΕΤ και κρύψτε ό,τι δημιουργεί ακαταστασία στα κλειστά ντουλάπια ΕΝΗΕΤ.
Περάστε άγκιστρα στις εγκοπές στο πλάι του σκελετού για να κρεμάσετε πετσέτες ή δοχεία. Δεν χρειάζεται να κάνετε τρύπες στον τοίχο. Πωλούνται χωριστά.Εκμεταλλευτείτε όλον τον χώρο τοποθετώντας την ράγα ΕΝΗΕΤ για άγκιστρα στο σκελετό ή ράφια για να κρεμάσετε άγκιστρα για δοχεία, πωλούνται χωριστά.
Προσθέστε το κρεμαστό ένθετο ραφιού ή ένα περιστρεφόμενο ράφι για να δημιουργήσετε περισσότερες δυνατότητες αποθήκευσης. Πωλούνται χωριστά.Μπορείτε να προσθέσετε πόδια στον σκελετό για να κάνετε πιο ιδιαίτερη την εμφάνισή του. Πωλούνται χωριστά.
Το γαλβανισμένο ατσάλι με επίστρωση ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας αντέχει πολλά χρόνια χρήσης σε περιβάλλοντα που υπάρχει επαφή με το νερό, πιτσιλιές και υγρασία.Οι μοναδικές σφήνες με πίρους κάνουν τη συναρμολόγηση εύκολη και τα στηρίγματα είναι σχεδόν αόρατα.
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern