Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENHET, ντουλάπι βάσης για νιπτήρα με ράφι, 60x40x60 cm, 304.404.65

ENHET ντουλάπι βάσης για νιπτήρα με ράφι, 60x40x60 cm

304.404.65

€ 60,00
300 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 60.0 cm
Βάθος: 40.0 cm
Ύψος: 60.0 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 84 cm
Πλάτος: 46 cm
Ύψος: 11 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 11.43 kg
Μεικτό βάρος: 12.37 kg
Ακαθάριστος όγκος: 41.8 l
Υλικό
Υλικό
Πλαϊνή επιφάνεια/ βάση/ Ράφι/ Εσωτερικό υλικό:
Μοριοσανίδα και ινοσανίδα με γέμιση από κυψελωτό χαρτί (100% ανακυκλωμένο χαρτί), Επένδυση πλαστικού, Πλαστική άκρη Πίσω τραβέρσα:
Μοριοσανίδα, Επένδυση πλαστικού, Πλαστική άκρη Πλάτη:
Iνοσανίδα, Επένδυση πλαστικού
Σύνοψη
Σύνοψη
Η σειρά ΕΝΗΕΤ σας διευκολύνει να ανανεώσετε το μπάνιο σας με μία νέα σύνθεση. Με αυτό το ντουλάπι βάσης για νιπτήρα με ράφι, έχετε τις πετσέτες και το χαρτί υγείας κοντά σας. Δώστε του το δικό σας στιλ με την αγαπημένη σας πόρτα ΕΝΗΕΤ.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο για μία ασφαλή εγκατάσταση. Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικά είδη στηριγμάτων. Χρησιμοποιήστε τα στηρίγματα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Συμπληρώνεται με τον νιπτήρα TVÄLLEN και το σιφόνι RÄNNILEN, πωλούνται χωριστά. Συμπληρώνεται με 2 πόδια ΕΝΗΕΤ για ντουλάπι, πωλούνται χωριστά. Συμπληρώνεται με 2 πόρτες ΕΝΗΕΤ (30x60 cm), πωλούνται χωριστά. Περιλαμβάνονται βίδες για να συνδέσετε διάφορα ντουλάπια βάσης. Μαζί με το ντουλάπι περιλαμβάνονται 4 μεντεσέδες. Πόμολα ή χερούλια, πωλούνται χωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ένα ντουλάπι βάσης για νιπτήρα με ράφι, ιδανικό για να κρύβετε τις πετσέτες και τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής που συνήθως δημιουργούν ακαταστασία.Έχετε άφθονο χώρο για ράφια και χώρο, και χώρο για τις σωληνώσεις στο πίσω μέρος του ντουλαπιού.
Οι μοναδικές σφήνες με πίρους κάνουν τη συναρμολόγηση εύκολη και τα στηρίγματα είναι σχεδόν αόρατα.Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε το ντουλάπι βάσης ΕΝΗΕΤ σε πόδια ή να το τοποθετήσετε απευθείας στον τοίχο για να καθαρίζετε πιο εύκολα το δάπεδο.
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Ευρύχωρη αποθήκευσης και ιδανικό μέγεθος για μικρότερα μπάνια καθώς το ντουλάπι βάσης έχει πλάτος μόνο 60 cm.
Εσείς αποφασίζετε το στιλ που προτιμάτε, επιλέγοντας τις πόρτες που σας αρέσουν από τη σειρά ΕΝΗΕΤ.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi