Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENHET, ντουλάπι βάσης για νιπτήρα με 2 συρτάρια, 60x40x60 cm, 804.405.09

ENHET ντουλάπι βάσης για νιπτήρα με 2 συρτάρια, 60x40x60 cm

804.405.09

€ 80,00
400 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 60.0 cm
Βάθος: 40.0 cm
Ύψος: 60.0 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 66 cm
Πλάτος: 42 cm
Ύψος: 12 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 12.01 kg
Μεικτό βάρος: 13.20 kg
Ακαθάριστος όγκος: 32.7 l
Υλικό
Υλικό
Πλαϊνή επιφάνεια:
Μοριοσανίδα και ινοσανίδα με γέμιση από κυψελωτό χαρτί (100% ανακυκλωμένο χαρτί), Επένδυση πλαστικού, Πλαστική άκρη βάση/ Πίσω τραβέρσα:
Μοριοσανίδα, Επένδυση πλαστικού συρτάρι:
Ατσάλι, Επένδυση με σκόνη εποξειδική/πολυεστέρα πάτος συρταριού:
Iνοσανίδα, Επένδυση πλαστικού
Σύνοψη
Σύνοψη
Η σειρά ΕΝΗΕΤ σας διευκολύνει να ανανεώσετε το μπάνιο σας με μία νέα σύνθεση. Αυτό το ντουλάπι βάσης για νιπτήρα έχει 2 συρτάρια για όλα τα απαραίτητα. Δώστε του το προσωπικό σας στιλ με τις αγαπημένες σας προσόψεις συρταριών ΕΝΗΕΤ.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο για μία ασφαλή εγκατάσταση. Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικά είδη στηριγμάτων. Χρησιμοποιήστε τα στηρίγματα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Συμπληρώνεται με τον νιπτήρα TVÄLLEN και το σιφόνι RÄNNILEN, πωλούνται χωριστά. Συμπληρώνεται με 2 πόδια ΕΝΗΕΤ για ντουλάπι, πωλούνται χωριστά. 2 ζευγάρια σιδηρόδρομοι για συρτάρι και 2 κουτιά-συρτάρια περιλαμβάνονται. Συμπληρώνετε με 2 προσόψεις συρταριών ΕΝΗΕΤ, 60x30 cm (2-τεμ), πωλούνται χωριστά. Πόμολα ή χερούλια, πωλούνται χωριστά. Περιλαμβάνονται βίδες για να συνδέσετε διάφορα ντουλάπια βάσης.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πράγματα που χρησιμοποιείτε συχνά όπως μπατονέτες, βούρτσες και είδη προσωπικής υγιεινής στο πάνω συρτάρι, και τα υπόλοιπα όπως πετσέτες, στο κάτω συρτάρι.Έξυπνος σχεδιασμός με χώρο για τις σωληνώσεις στο πίσω μέρος του ντουλαπιού χωρίς να χάνετε χώρο από τα συρτάρια.
Οι μοναδικές σφήνες με πίρους κάνουν τη συναρμολόγηση εύκολη και τα στηρίγματα είναι σχεδόν αόρατα.Εσείς αποφασίζετε το στιλ που θέλετε, επιλέγοντας την πρόσοψη συρταριού που σας αρέσει από τη σειρά ΕΝΗΕΤ.
Το συρτάρι επεκτείνεται κατά τα 3/4 του, δίνοντάς σας εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.Διαμορφώστε το εσωτερικό των συρταριών σας με εσωτερικά διαχωριστικά, πωλούνται χωριστά.
Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε το ντουλάπι βάσης ΕΝΗΕΤ σε πόδια ή να το τοποθετήσετε απευθείας στον τοίχο για να καθαρίζετε πιο εύκολα το δάπεδο.10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.
Ευρύχωρη αποθήκευσης και ιδανικό μέγεθος για μικρότερα μπάνια καθώς το ντουλάπι βάσης έχει πλάτος μόνο 60 cm.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi