Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
VALLAMOSSE, θερμοστατικός μείκτης ντους, 103.496.55

VALLAMOSSE θερμοστατικός μείκτης ντους

103.496.55

€ 59,99
295 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Απόσταση κέντρου σύνδεσης: 150 mm
Πλάτος: 265 mm
Βάθος: 100 mm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 39 cm
Πλάτος: 12 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.41 kg
Μεικτό βάρος: 1.73 kg
Ακαθάριστος όγκος: 3.1 l
Υλικό
Υλικό
Σώμα:
Πολυαμιδικό πλαστικό Περίβλημα θερμοστάτη/ Λαβή:
Ψευδάργυρος, Επιχρωμιωμένο
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ξεχωριστοί διακόπτες ροής και θερμοκρασίας. Σταθερά κέντρα εισόδου 150 mm. Περιλαμβάνονται τα εξαρτήματα στερέωσης στον τοίχο. Ο θερμοστατικός μείκτης έχει προ-ρυθμιστεί σε μία θερμοκρασία ασφαλείας 38°C. Καθώς οι συνθήκες λειτουργίας σε κάθε σύστημα παροχής διαφέρουν, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε τον μείκτη σύμφωνα με τις οδηγίες λειτουργίας και εγκατάστασης. Μπορείτε να παρακάμψετε τη θερμοκρασία ασφαλείας πατώντας το κουμπί παράκαμψης. Ο θερμοστατικός μείκτης ντους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα υψηλής πίεσης. Δοκιμασμένος ότι αντέχει μία μέγιστη πίεση 10 bar (1000 kPa). Συνιστώμενη πίεση λειτουργίας: 1 - 5 bar (100 kPa - 500 kPa). Μέγιστη θερμοκρασία του συστήματος ζεστού νερού 80°C. Συνιστώμενη θερμοκρασία ζεστού νερού: 60°-65°C. Συνιστώμενη θερμοκρασία κρύου νερού: 10-15°C. Μπορεί να συνδυαστεί με το σετ κεφαλής και τηλεφώνου ντους ή τη στήλη ντους με σετ τηλεφώνου.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Ένα κουμπί ασφαλείας 38°C εμποδίζει το νερό να θερμανθεί πολύ, ώστε να μην καείτε. Μπορείτε να φτάσετε σε πιο υψηλές θερμοκρασίες πιέζοντας το κουμπί παράκαμψης στον ρυθμιστή θερμοκρασίας.
Ο μείκτης ντους έχει ένα χαρακτηριστικό «κρύο άγγιγμα». Χάρη στην τεχνολογία anti-scald, η επιφάνεια του μείκτη δε θερμαίνεται ποτέ και είναι πάντα ασφαλής στην αφή.Το ενσωματωμένο ράφι στον μείκτη ντους είναι ιδανικό για όλα τα ψηλά μπουκάλια σαμπουάν που συχνά είναι δύσκολο να αποθηκευτούν στο ντους.
Η επιφάνεια από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο είναι ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα.