Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Πώς να αγοράσετε την κουζίνα σας


Τέσσερα βήματα για να αγοράσετε την κουζίνα των ονείρων σας. Από τα μέτρα και τον σχεδιασμό μέχρι την παραγγελία και την εγκατάσταση, θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, είτε επιλέξετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας είτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας.

1. Μέτρηση

Βασικές συμβουλές:

Πάρτε τα μέτρα σε χιλιοστά: αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια και βοηθά στην περίπτωση που θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Κουζίνας.

Λάβετε υπόψη τη θέση των ηλεκτρικών πριζών και των υδραυλικών συνδέσεων. Επίσης, σημειώστε οτιδήποτε εξέχει, όπως σώματα καλοριφέρ και σωλήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέτρηση της κουζίνας σας, δείτε το σχετικό βίντεο ή συμβουλευτείτε τον οδηγό σχεδιασμού.

Χρειάζεστε βοήθεια με την μέτρηση; Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία μέτρησης κουζίνας.Υπηρεσία Μέτρησης Κουζίνας


2. Σχεδιασμός

Για να ξεκινήσετε τον σχεδιασμό της κουζίνας των ονείρων σας, απλά καταχωρίστε τα μέτρα στο τρισδιάστατο περιβάλλον του Σχεδιαστικού Προγράμματος Κουζίνας, το οποίο θα σας επιτρέψει να πειραματιστείτε με τη διάταξη, τα χρώματα, τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό, προσαρμόζοντάς τα απόλυτα στο στιλ σας και τις ανάγκες σας.

Όταν ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία, φροντίστε να αποθηκεύσετε το σχέδιό σας και ορίστε ένα μοναδικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Έτσι, η παραγγελία της κουζίνας σας θα γίνει ακόμα πιο εύκολη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον online σχεδιασμό της κουζίνας σας, δείτε το σχετικό βίντεο ή συμβουλευτείτε τον οδηγό σχεδιασμού.

Χρειάζεστε βοήθεια με τον σχεδιασμό; Κλείστε online ραντεβού για σχεδιασμό κουζίνας σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ.Ραντεβού για σχεδιασμό κουζίνας


3. Παραγγελία

Αν αποφασίσετε να κάνετε την παραγγελία σας σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ, θα χρειαστεί να εκτυπώσετε το σχέδιο της κουζίνας σας ή να έχετε μαζί το μοναδικό όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Οι έμπειροι σχεδιαστές μας στο τμήμα Κουζίνας θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μαζί την κουζίνα των ονείρων σας.

Χρειάζεστε βοήθεια με τη συλλογή και τη μεταφορά; Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες μας παρακάτω.Υπηρεσία Συλλογής και Μεταφοράς


Υπηρεσία Μεταφοράς


4. Εγκατάσταση

Βασικές συμβουλές:

Πριν από την εγκατάσταση, φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες συναρμολόγησης για κάθε προϊόν.

Εγκαταστήστε τα προϊόντα με τη σωστή σειρά.

Αναθέτετε πάντα τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες σε επαγγελματία.

Οι κουζίνες IKEA είναι σχεδιασμένες ώστε να μπορείτε να τις εγκαταστήσετε μόνοι σας. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε μόνοι σας την εγκατάσταση, αλλά αν δεν το επιθυμείτε, είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε στάδιο.

Μάθετε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε την καινούργια σας κουζίνα στο αναλυτικό βίντεο εγκατάστασης κουζίνας ή συμβουλευτείτε τον οδηγό εγκατάστασης METOD ή τον οδηγό εγκατάστασης ΕΝΗΕΤ.

Χρειάζεστε βοήθεια με την εγκατάσταση; Χρησιμοποιήστε την Υπηρεσία εγκατάστασης κουζίνας.Υπηρεσία Εγκατάστασης Κουζίνας


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κουζίνες ΙΚΕΑ, δείτε τους Οδηγούς Αγοράς.