Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Τέσσερις τρόποι για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

Πολλές φορές το να αλλάξετε θέση σε ένα έπιπλο μπορεί να φέρει την ανανέωση που ζητάτε. Εδώ θα βρείτε μερικούς τρόπους για να αλλάξετε λίγο το σαλόνι σας και να έχετε τελικά το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ανοίγουν τα σχολεία, αλλαγές στην κουζίνα

Κάποιες φορές το να επαναφέρετε την οικογένεια στο σχολικό πρόγραμμα είναι πιο δύσκολο από την ίδια τη ρουτίνα του σχολείου. Τώρα μπορεί να γίνει λίγο πιο εύκολο. Τα παιδιά μπορούν σίγουρα να βοηθήσουν και ίσως να τους αρέσει και όλη αυτή η διαδικασία. Βάζοντας σε ένα χώρο το κολατσιό τους για το σχολείο θα το παίρνουν μόνα τους για να το βάζουν στην τσάντα τους και δεν θα χρειάζεται να τους το δίνετε εσείς. Άρα έχετε μία ευθύνη λιγότερη (για τώρα τουλάχιστον).

Όχι πια ανεκμετάλλευτοι χώροι στην κουζίνα

Κάθε κουζίνα έχει κάποια συγκεκριμένα πράγματα: ντουλάπια, πάγκους, νεροχύτη… και αρκετά ανεκμετάλλευτα σημεία. Ας δούμε πως θα εκμεταλλευτούμε τα πλαϊνά των ντουλαπιών που μόνο σκόνη μαζεύουν μέχρι τώρα.

Η ζωή στο σπίτι με τα παιδιά

Ρίξτε μία ματιά στο παιδικό δωμάτιο (αν τολμάτε!). Το πιθανότερο είναι μερικά πράγματα να είναι ακατάστατα ή ακόμη και όλο το δωμάτιο. Αυτό το δωμάτιο έχει φτιαχτεί για να μπορούν τα παιδιά να παίξουν, να κάνουν χειροτεχνίες και να δημιουργήσουν, αλλά και όταν τελειώσουν με το παιχνίδι να μπορούν να συμμαζέψουν το δωμάτιο.

Ξυπνάτε νωρίτερα και δεν θέλετε να ενοχλήσετε τον σύντροφό σας;

Αυτό το άρθρο είναι για αυτούς που προσπαθούν να ντυθούν στο σκοτάδι, που περπατάνε στις μύτες για να μην κάνουν θόρυβο, που χτυπάνε στο κρεβάτι. Είναι για αυτούς που η μόνη στιγμή της ημέρας που είναι με το σύντροφό τους είναι στον ύπνο. Δεν θέλετε τα διαφορετικά ωράρια να επηρεάζουν την καθημερινότητα σας; Φτιάξτε το δωμάτιό σας ώστε να είναι λειτουργικό.